INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Au jucat cu rezervele împotriva Stelei, dar MM aşteaptă ajutor de la Molde în Europa League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 10:00

Steaua a cîştigat ambele partide din Europa League împotriva norvegienilor de la Molde, iar în meciul tur de pe Naţional Arena au fost utilizaţi foarte mulţi jucători tineri care nu evoluau în mod normal ca titulari.

Acum, Molde a cîştigat al doilea titlu consecutiv în Norvegia cu două etape înainte de finalul sezonului, Mihai Stoica primind cu satisfacţie vestea venită din Scandinavia: "E o veste foarte bună pentru noi deoarece înseamnă că de acum Molde poate să se concentreze pe Europa League, unde chiar mai are şanse să se califice. Practic, cînd noi jucăm cu Stuttgart, Molde primeşte vizita celor de la Copenhaga şi, dacă nu va pierde, atunci indiferent ce facem noi, sîntem calificaţi în primăvară", a declarat MM.

Steaua are 10 puncte în Europa League şi se poate califica mai departe chiar şi cu două înfrîngeri cu Stuttgart şi Copenhaga, cu o singură condiţie: Molde să nu piarda ambele meciuri pe care le mai are de disputat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
maresal24
maresal24  •  14 Noiembrie 2012, 18:15
Postat de valyomanyd pe 14 Noiembrie 2012, 18:08

Lasa mimi , ii bateti pe nemti , sau faceti egal si va calificati , ce , ai inceput cu miloaga, am pretentii de la cel mai mare manager ! :))

uita-te la cotetzul tau potaie

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Noiembrie 2012, 18:08

Lasa mimi , ii bateti pe nemti , sau faceti egal si va calificati , ce , ai inceput cu miloaga, am pretentii de la cel mai mare manager ! :))

fotbalistu
fotbalistu  •  14 Noiembrie 2012, 16:48

te iau fiorii, maimutoiule, cand stii ca puteti pierde calificarea? n-ar fi frumos un decisiv la copenhaga?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează