INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1

YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1. Bălgrădean, după eliminarea cu scandal: „Suntem prea mici! S-a dat penalty pentru că suntem români!”

FOTO: Imago +4   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 22:08 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 23:02

CFR Cluj a ratat dramatic calificarea în primăvara Europa League, după ce a pierdut la limită meciul cu Young Boys, 1-2, după un final de meci extrem de controversat.

Cristi Bălgrădean, portarul lui CFR Cluj, l-a criticat în termeni duri pe arbitrul Benoit Bastien, care în minutul 90 a dictat penalty pentru Young Boys, după o intervenție a goalkeeper-ului ardelenilor și l-a eliminat pe acesta.

Suntem prea mici! S-a dat penalty pentru că suntem români! Asta e, nu putem întoarce soarta meciului. Este dezamăgire mare, atât în rândul echipei, cât și în rândul României. Nu meritam să pierdem calificarea! Acest arbitru, după părerea mea, a făcut să pierdem calificarea!

Ce dialog să am cu arbitrul? Nici nu am ajuns la el. Mi-a zis că mi-a dat roșu pentru proteste. I-am zis «Ce ți-am spus?! Te-am întrebat cum să dai un asemenea penalty? Nici nu am ajuns la tine!».

Suntem prea mici. Trebuia să meargă Elveția mai departe, nu România! După joc, CFR Cluj trebuia să ajungă în 16-imi! Dezamăgirea e mare! Din păcate pentru CFR Cluj și România, s-a terminat”, a declarat Cristi Bălgrădean la TV Telekom Sport.

VIDEO. Adrian Porumboiu: „Penalty-ul e discutabil! Meritau să se califice!”

Citește mai multe știri despre Young Boys- CFR Cluj: 

A fost penalty la Bălgrădean? Adrian Porumboiu a dat verdictul la GSP Live

VIDEO + FOTO. CFR Cluj spune adio cupelor europene! Campioana, eliminată dramatic din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
jabs
jabs  •  11 Decembrie 2020, 13:37

Felicitari Pufi....totul se plateste....Speram sa o comiti si duminica....

swedan
swedan  •  11 Decembrie 2020, 13:35

au dat penalty ca au gresit cand au facut cadou golul CFR din offside, e foarte simplu. cat de mult sa te victimizezi dar sa nu-ti mai amintesti atunci cand e in favoarea ta .. adica au lasat golul din offisde pt ca sunt aia elvetieni?

parpalache
parpalache  •  11 Decembrie 2020, 13:15

Nu mai Pufi!Nu d-aia!A dat in compensatie si pentru ca tu gandesti cu incetinitorul-ca orice locuitor din centru-vestul tarii-si ai iesit cu intarziere la cornerul ala!!Daca Rondon tragea mai tare -si mai bine-dadea el gol-iar arbitrul nu mai fluiera in compensatie pentru golul lui Debeljux-suspect de off side!Iar tu,nu mai dormi in ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează