INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA

Barcelona, favorită la câștigarea Europa League » Care sunt principalele contracandidate ale catalanilor

Barcelona - Sevilla / FOTO: Imago
Barcelona - Sevilla / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 15:30 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 17:19

Barcelona este favorita bookmakerilor la câștigarea Europa League. Leipzig, Atalanta, echipa lui Mihăilă, și West Ham sunt considerate principalele contracandidate ale catalanilor.

Barcelona, care are o serie de 13 meciuri fără înfrângere, o va înfrunta pe Frankfurt în „sferturile” Europa League, joi, de la ora 22:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena.

Lukaku nu renunță la dorința de reveni la Inter » Mesajul transmis conducerii
INTER
Lukaku nu renunță la dorința de reveni la Inter » Mesajul transmis conducerii

Leipzig și Atalanta, contracandidatele Barcelonei în Europa League

RB Leipzig este văzută drept a doua favorită la câștigarea Europa League. Germanii vin după un 4-1 aplicat Borussiei Dortmund în Bundesliga, rezultat în urma căruia au urcat pe locul 4 în campionat. Leipzig nu a mai pierdut de pe 5 februarie, de la un 2-3 cu Bayern, iar în această perioadă a ajuns la o serie de 12 meciuri fără înfrângere.

Francezul Nkunku este principala armă ofensivă a echipei germane, jucătorul crescut de PSG reușind 27 de goluri și 17 pase decisive în acest sezon, în toate competițiile.

Leipzig o va înfrunta pe Atalanta în „sferturi”, a treia favorită la câștigarea Europa League, joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro. Echipa lui Valentin Mihăilă ocupă doar locul 7 în Serie A, după ce o bună perioadă de timp a fost a patra în campionatul Italiei.

În „optimi”, Atalanta a eliminat-o pe Bayer Leverkusen, locul 3 din Bundesliga, cu scorul general de 4-2. Câștigătoare acestui duel va întâlni în semifinale învingătoarea dintre Rangers și Braga.

West Ham, surpriza din Europa League

West Ham United este a patra favorită la câștigarea Europa League, după Barcelona, Leipzig și Atalanta. Englezii au produs surpriza „optimilor”, eliminând-o pe Sevilla, echipă cu 6 astfel de trofee în vitrină. „Ciocănarii” s-au impus dramatic în prelungiri, pe London Stadium, cu scorul de 2-1 la general.

Echipa antrenată de David Moyes nu a mai ajuns în „sferturile” unei competiții europene din 1981, iar joi o va înfrunta acasă pe Lyon, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro. În cazul în care îi vor elimina pe francezi, „ciocănarii” vor juca în semifinale cu învingătoarele duelului Barcelona - Frankfurt.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un fost selecționer, declarație incredibilă despre Messi: „E ca un bunic. Ar trebui să fie rezervă la Mondial”

Gary Lineker, reacție spumoasă după City - Atletico: „Acum 10 ani puteai să-ți pariezi viața pe asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează