INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK - FCSB 0-0

Becali l-a făcut să ajungă printre cei mai buni » Doi jucători de la FCSB au fost cei mai slabi de pe teren

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 09:13

Hajduk Split și FCSB au remizat în manșa prima manșă a turului 3 preliminar din Europa League, scor 0-0, pe un teren execrabil.

Croații au fost mai periculoși, însă portarul Cristi Bălgrădean a parat tot și a fost desemnat de Gazeta Sporturilor cel mai bun jucător de pe teren, primind nota 8.

Printre cei mai buni de pe teren s-a aflat și Mihai Bălașa, fundașul criticat aspru în ultima perioadă de Gigi Becali, care a fost notat cu 7.

De partea cealaltă, cei mai slabi jucători de pe teren vin tot din tabăra lui Nicolae Dică. Dennis Man și Harlem Gnohere au primit nota 4.

note

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN CROAȚIA Dică a trecut peste cuvântul lui Gigi! Și a avut dreptate » Gestul neașteptat al antrenorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
widoqq
widoqq  •  10 August 2018, 18:35

Nu inteleg dc se face atata tapaj pentru o echipa de pe locurie 6-10.

romeverest
romeverest  •  10 August 2018, 16:26

Vai de mama lor !! Cu exceptia sutului din ultimul minut executat de Morutan, Fcsb nu avut nici-un sut pe spatiul portii !! Man, sau Tanase au fost ca si inexistenti !! Pai, daca i-au vazut ceva reprezentanti de la echipele din Europa, nu vor dori nimeni sa plateasca nici macar 2 mil. de euro pe ei !!

mosvasile
mosvasile  •  10 August 2018, 13:51

Man?Nu se poate!Au epuizat superlativele pentru el "martorii lui Becali"din presa si voi de colo,ca cica ar fi fost slab!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează