INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA, MÎINE, ORA 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali nu merge la returul cu ŢSKA: "Nu merg în casa omului care m-a păcălit"

Gigi Becali e supărat foc pe omologul său de la ȚSKA Sofia
Gigi Becali e supărat foc pe omologul său de la ȚSKA Sofia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 11:29

Gigi Becali e supărat foc pe Dimitar Borisov, patronul echipei ŢSKA Sofia şi a decis să nu mai meargă în Bulgaria la meciul retur din play-off-ul Europa League. Patronul Stelei s-a simţit trădat în cazul transferului lui Moraes, dar nu îl acuză pe jucător de nimic, deşi îi plătise acestuia 5.000 de euro ca să fie sigur că vine la Steaua.

Latifundiarul a dezvăluit că avea de gînd să-i plătească lui Moraes un contract de 250.000 de euro pe an, dar brazilianul a ales bulgaria, unde va primi cu 150.000 mai mult.

"Nu mă duc la Sofia pentru că nu mă duc în casa unui om care nu îşi ţine cuvîntul. El e de vină pentru că Moraes nu a venit la Steaua, jucătorul nu are nici o vină, pînă la urmă e interesul lui să joace la echipa care-l plăteşte mai bine. Am vorbit cu Victor ieri şi mi-a spus că bulgarii i-au dat 400.000 la semnătură. Eu îi dădeam numai 250.000.

Moraes ştiam că nu are cuvînt şi de asta am semnat contract cu el. El trebuia să fie al nostru, dar patronul de la ŢSKA nu s-a ţinut de cuvînt. M-am făcut de rîs în faţa românilor din cauza acestui om, faţă de care nu mai am pic de respect", a spus Becali la GSPTV, la emisiunea Sport Cafe.

Acesta trebuia să fie transferul care să constituie cireaşa de pe tortul campaniei de achiziţii din această vară, însă are toate şansele să provoace o mare implozie în familia Becali. Mai precis între Gigi Becali, pe de o parte, şi verii săi, Ioan şi Victor, de cealaltă parte.

CITEŞTE ŞI...
Evenimente, fapte şi dialoguri incredibile, contracte în alb, trădări, sume şi comisioane » Moraes aruncă în aer familia Becali!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
alekzander
alekzander  •  21 August 2011, 13:10

Nu se duce , dupa meci daca striga Tiki Taka Barcelona , arunca lumea cu rosii in el:))

sexilian
sexilian  •  21 August 2011, 07:20

biet viteaz tie iti place medrasul nu fotbalul

robert_tuncay
robert_tuncay  •  20 August 2011, 22:26

Pai cum sa te duci mah oaie, tu care iubesti sa iti strige lumea numele nenorocituleee!!! nu te duci tu acolo unde vei fi injurat. du-te inapoi in Albania...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează