INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COPENHAGA - STEAUA 1-1

Becali se gîndeşte deja la finala Europa League: "Nu ne mai opreşte nimeni!"

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 00:57

Becali a rămas impresionat de execuţia superbă a lui Rusescu şi crede că roş-albaştri pot ajunge în finala Europa League.

- Domnule Becali, a venit a doua calificare consecutivă în Europa League!
- Păi, nici nu mă gîndeam vreodată că nu ne vom califica cu danezii ăştia. Cum să am emoţii în faţa unei astfel de echipe? Nici nu mă deranjează că am luat gol pe final. Sînt cel mai fericit om.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- Steaua e cap de serie din nou.
- Am demonstrat că sîntem o forţă. Vă garantează Becali că din acest moment nu ne mai opreşte nimeni. Continuăm marşul triumfal în cupele europene. E o bucurie imensă pentru mine.

- Deranjat de arbitraj?
- Ce să mai comentez eu despre arbitrajul turcului ăsta? M-a sunat Porumboiu imediat după ce l-a dat afară pe Tănase şi mi-a zis că a greşit şi că ne-a dat un jucător afară degeaba.

- Ce v-a zis?
- Nea Adi a început să ţipe: «Băi Gigi, eşti nebun? Cum să-l dea afară pe Tănase, e nebun la cap ăsta?». A fost penalty clar pentru Steaua, dar dacă arbitrul nu l-a dat ce să mai zic eu?

- Cum vi s-au părut jucătorii?
- Domne, vă spun un lucru. Sînt cel mai fericit patron de club din România. Nu-mi mai este frică de nimeni, mai ales în campionat. Nu mă aşteptam niciodată să defilăm aşa prin Europa şi să-i batem pe toţi.

- Rusescu a reuşit o execuţie superbă!
- Să văd eu ce mai zic acum duşmanii!? Că n-avem echipă, că dăm goluri norocoase... Rusescu a fost magnific, a dat un super gol. Bijuterie mare de tot.

- Ce spuneţi de Reghecampf?
- Reghecampf este cel mai profesionist om pe care l-am cunoscut! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale. Vreau să jucăm finala Europa League! Avem cea mai bună echipă din fotbalul românesc!

"Am jucat extraordinar, n-am avut nici o emoţie de la pauză, cînd am văzut că Molde le-a dat gol nemţilor" (Gigi Becali, patron Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (98)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  07 Decembrie 2012, 23:36

Ciobane, sa nu dai iar de Stuttgart. Iar vorbeste oierul aiurea si iar o ia in botic. Se pare ca nu e in stare sa invete nici macar din propriile greseli!

tigruzzu
tigruzzu  •  07 Decembrie 2012, 21:21

Crăițoiule, unde îți vei face vacanța plătită de ciobEndactorul-șef pentru un articol interzis altfel în campania electorală??? TU REPREZINȚI CORUPȚIA LA COMPANIE??????

kristymin
kristymin  •  07 Decembrie 2012, 18:26

episodul "fara numar" de la becaliul mare sef de stana zicere :"Vă garantează Becali că din acest moment nu ne mai opreşte nimeni." cine e asta fratilor de garanteaza ? si daca da de chelsea ? si daca pateste ce a patit cu nemtii? becali e nebun ir stelistii seamana cu ciobanul .....

Vezi toate comentariile (98)
Comentează