INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0

FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0 // Bogdan Andone, dezvăluiri după debutul într-un meci oficial: „Băieții se plângeau în vestiar” + ce a vorbit cu Gigi Becali despre transferuri

Bogdan Andone // foto: Raed Krishan
Bogdan Andone // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 23:35

Bogdan Andone (44 de ani) a debutat cu o victorie pe banca FCSB-ului, 2-0 pe teren propriu cu Milsami Orhei, în prima manșă din turul I al preliminariilor Europa League. 

Niciodată primul meci dintr-un sezon nu e simplu. Am încercat să ne impunem jocul și am reușit asta în majoritatea  timpului, dar n-a fost simplu deloc. Băieții veniți de la naționala U21 au avut doar o săptămână la dispoziție, plus că nu e ușor să ne găsim ritmul într-un timp scurt. 

Am avut discuții individuale cu jucătorii, le-am arătat ce au făcut bine la meciurile trecute. Mă bucur pentru Florin Tănase, ne ajută mult în această poziție nouă (n.a - inter). Îi felicit pe toți jucătorii pentru efortul depus în această seară. 2-0 nu e un scor linișțitor, dar mă bucur că nu am primit gol.  Toți jucătorii au făcut un meci bun, mă bucur s-au ajutat între ei în momentele mai dificile. Noile transferuri se vor acomoda cu siguranță. 

Băieții se plângeau după meci că au scăzut ritmul în a doua repriză și n-au mai avut prospețimea din prima repriză. Ne-am retras în final, fiind și în inferioritate numerică, am preferat să jucăm pe contraatac”, a spus Bogdan Andone, la Pro X. 

Bogdan Andone, despre transferuri: „Am vorbit cu patronul, mi-a zis că mai e în discuții cu 2-3 jucători. Sper ca discuțiile să se materializeze și să-i avem cât mai repede pe jucători alături de noi. Ionuț Vînă e o achiziție bună, mai ales că a jucat la Viitorul în 4-3-3. Acomodarea lui se va face repede, se cunoaște cu foștii lui colegi de la Viitorul”.

FCSB - Milsami Orhei 2-0 // FOTO Victorie fără „artificii” la debutul lui Bogdan Andone: roș-albaștrii au rezolvat calificarea, dar jocul n-a impresionat în prima apariție europeană a sezonului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alex_777
alex_777  •  12 Iulie 2019, 01:06

...cu abordarea asta tehnica si cu acest lot va bate si cliceniul :) !!!

fotbalcurat
fotbalcurat  •  12 Iulie 2019, 00:02

Nu-l stiam pe acest baiat, mi se pare o persoana cu un caracter foarte frumos; pacat, la primele infrangeri va fi sacrificat de ***. Este DEZGUSTATOR cata vizibilitate mediatica are aceste *** din PALATUL care de fapt este o VILA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează