INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INCIDENT

Calificare însângerată » Incidente dure la un meci din Europa League: un fan a fost înjunghiat și lovit cu o sticlă în cap!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 08:32

Suedezii de la Malmo au reușit o victorie uriașă joi seara pe terenul lui Beșiktaș, 1-0, obținând calificarea în șaisprezecimile Europa League chiar pe terenul turcilor.

Partida de la Istanbul a fost umbrită de incidentele care au avut loc pe străzi în seara meciului. Conform presei suedeze, un mic grup al fanilor lui Malmo a fost atacat de un contingent numeros al fanilor lui Beșiktaș, lupta inegală din punct de vedere numeric terminându-se clar în favoarea turcilor.

Violențele s-au lăsat și cu victime: un fan suedez a fost lovit cu o sticlă în cap, iar mai apoi a fost înjunghiat în picior cu același obiect, având nevoie de îngrijiri medicale. 

În total, aproximativ 500 de fani ai lui Malmo au făcut deplasarea pentru partida de la Istanbul.

Vezi AICI rezultatele de joi și toate echipele calificate în șaisprezecimile Europa League!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close