EUROPA LEAGUE  ·  ROSENBORG - STEAUA, JOI, 21:00, GSP.RO ȘI PROTV

Cel mai bun lipsește! Steaua nu se poate baza la Trondheim pe cel mai în formă jucător al momentului

Articol de — Miercuri, 26 August 2015, 00:00

Antrenorul nu se va baza la Trondheim pe Hamroun, iar Papp are probleme medicale și încă nu se știe dacă se poate pune bază pe el

Steaua are bătăi de cap în Norvegia și din cauza rezultatului dezastruos din tur, 0-3, și din pricina "listei pacienților". Jugurtha Hamroun și Paul Papp, absenți în victoria de la Craiova, de duminică, nu sînt OK nici pentru manșa secundă contra norvegienilor. Ambii s-au accidentat în turul cu scandinavii. Hamroun sigur nu va evolua joi seară, iar Papp e încă sub semnul întrebării.

Algerianul e o pierdere importantă prin prisma randamentului pe care l-a oferit în prima parte a sezonului. Deși nou-venit, Hamroun a fost cel mai important om de atac al lui Rădoi. A marcat trei goluri și a influențat jocul campioanei mai mult decît Chipciu sau Adi Popa, fotbaliști mai vechi și mai bine cotați decît el. Africanul adus gratis de la retrogradata Oțelul a devenit instant și executantul principal al fazelor fixe!

Incertitudinea în ce-l privește pe Papp e importantă și ea, în pofida prestațiilor slabe pe care le-a avut apărătorul cumpărat de la Chievo. Absența lui Paul ar fi greu de acoperit, din pricina soluțiilor puține pe care Rădoi le are la dispoziție pentru centrul defensivei. La Craiova a jucat cuplul Varela-Toșca. Primul suferă și el din motive medicale și necesită o operație, pe care a amînat-o doar ca să prindă preliminariile cupelor europene, pe care le-a disputat pînă acum în ciuda durerilor groaznice care îl chinuiesc. Varela are hernie inghinală.

"Să nu ne lăsăm stresați de gîndul calificării! Sigur, ar fi fantastic s-o obținem, dar singura cale e să jucăm curajos, pentru că va fi nevoie să înscriem patru, cinci goluri, probabil, în funcție de cîte dă și Rosenborg"
Helmuth Duckadam, președinte imagine Steaua

"Doar să-i cadă un meteorit în cap!"

Puțini cred că Steaua s-ar mai putea califica după 0-3 acasă. Gabi Balint a glumit la DigiSport: "Sînt mai mari șanse să cadă acum un meteorit pe Pămînt exact în capul lui Duckadam decît ca Steaua să meargă mai departe! Echipa ar putea face un meci bun în Norvegia, poate chiar să cîștige returul, dar nu cu o diferență suficient de mare încît să se califice".Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (61)

andyandrei2015  •  26 August 2015, 18:46

nu cred in calificare,cred ca bat aia cu 2-1

sexilian  •  26 August 2015, 17:54

asta este,lipsete ala bun,ba *** lotul putinii sta-ntrun iucator,huuuuuuuuuuoooooooo ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13  •  26 August 2015, 14:45

A doua zi dupa rosul de la Belgrad Varela trebuia sa se opereze.... de ce nu a facut-o? Cat despre Hamroun, e nasol ca lipseste dar a revenit Stanciu si este mult mai important pt Steaua.... pai el i-a facut campioni.

Vezi toate comentariile (61 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1