INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ”16-IMI” / CELTIC - VALENCIA 0-2

CELTIC - VALENCIA 0-2 // Arbitrajul brigăzii conduse de Ovidiu Hațegan, lăudat în presa internațională: ”Nu dați vina pe arbitri! Au luat deciziile corecte” 

Ovidiu Hațegan a arbitrat partida Celtic-Valencia
Ovidiu Hațegan a arbitrat partida Celtic-Valencia

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2019 09:04

Suporterii scoțieni și jucătorii lui Celtic au cerut două penalty-uri și au văzut ofsaid la fiecare dintre golurile Valenciei, însă BBC și Daily Mail confirmă arbitrajul bun al brigăzii lui Hațegan.

Când jocul nu-ți merge, este foarte ușor să cauți vina în altă parte. Iar scoțienii chiar așa au făcut joi seară. Fanii și jucătorii lui Celtic au contestat deciziile brigăzii conduse de Ovidiu Hațegan încă din startul partidei.

Forrest ar fi vrut un penalty chiar în minutul 2, la duelul cu Lato început în marginea careului și continuat în suprafața de pedeapsă, tribuna la fel. Însă Hațegan a lăsat jocul să continue, iar fostul portar al lui Celtic, Pat Bonner, a punctat în comentariul său pentru BBC Sport: "Forrest nu cred că putea primi penalty".

Gheorghe, impecabil! 

Amfitrionii i-au cerut lui Hațegan să anuleze ambele goluri înscrise de Valencia. Pe motiv de ofsaid. Primul la Ruben Sobrino, care, lansat în adâncime, a pătruns în careu și i-a pasat lui Denis Cerișev pentru 0-1. Reluările au arătat că Sobrino nu se afla în poziție afară din joc în momentul pasei și asistentul Sebastian Gheorghe a procedat corect când a decis să nu ridice steagul.

La trei minute după reluare, același Sobrino, servit de Cerișev, a dublat avantajul Valenciei, dar fanii lui Celtic, cei aflați în linie cu el, l-au văzut în ofsaid și i-au cerut vehement lui Hațegan să anuleze golul. Fără succes. 

"Suporterii s-au agitat în van. Degeaba dau vina pe arbitri. Românii au luat deciziile corecte", a fost comentariul jurnaliștilor de la Daily Mail, valabil inclusiv pentru duelul Edouard - Garay, din minutul 60, când publicul local ar fi vrut penalty pentru Celtic. "Nici măcar Edouard n-a cerut așa ceva!", a remarcat BBC. 

6 meciuria condus Hațegan în acest sezon, în cupele continentale. Două în Europa League, cu cel de aseară, și patru în Ligă 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează