INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - ALASHKERT 5-0 (2-0 ÎN TUR)

CFR CLUJ - ALASHKERT 5-0. S-a lăsat cu nervi la Cluj! Îmbrânceli la vestiar după calificarea campioanei în play-off-ul Europa League

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 16 august 2018 22:30

CFR Cluj a trecut de Alashkert, scor 5-0 (2-0 în tur). "Demolați" de campioana României în returul din Gruia, armenii de la Alashkert și-au pierdut cumpătul la finalul partidei și s-au bătut între ei.

Trezit la conferința de presă doar cu reporterul GSP, Varuzhan Sukiasyan, tehnicianul lui Alashkert a infirmat incidentele de la vestiar, în care ar fi fost chiar "arbitru" între elevii săi.

"Nu, nu, nu, nici vorbă de așa ceva. Băieții sunt supărați, au fost câteva discuții, dar nimic violent", a negat vehement antrenorul armenilor, care a vorbit și despre viitorul lui CFR în Europa League.

"Clujul este o echipă puternică, a demonstrat-o astăzi și are șanse mari în accederea în grupe. Din păcate, parcursul nostru european a luat sfârșit, mai departe nu este treaba mea. Am avut câteva ocazii și astăzi, am încercat să marcăm, dar după penalty s-a rupt totul", a declarat Sukiasyan.

Antonio Conceicao a reacționat și el la incidentele de la vestiare: "Dacă într-adevăr s-a întâmplat așa ceva, îmi pare rău. Eu agreez relațiile umane, dialogul".

Vezi și: Clujenii au făcut show și s-au calificat în play-off-ul Europa League! Cea mai categorică victorie din Europa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează