INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR

CFR Cluj, avertizată! Care sunt punctele forte ale lui ȚSKA Sofia: „Au fotbaliști care te judecă într-o fracțiune de secundă”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 13:51 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 16:39

Florentin Petre (44 de ani), fost jucător la ȚSKA Sofia în două rânduri, mai întâi între 2006 și 2008, apoi între ianuarie și iulie 2010, a analizat echipa bulgară înainte de meciul cu CFR Cluj din grupele Europa League.

  • ȚSKA Sofia - CFR Cluj se va disputa în această seară, începând cu ora 19:55, și va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro;

„Pe ȚSKA am urmărit-o în ultimele meciuri, are câțiva jucători de calitate, care pot să facă diferența. Să nu uităm că în ultimul meci (n.red. - din Europa League) au eliminat-o pe Basel. Aici îți dai seama că au forță din toate punctele de vedere. Sunt foarte bine pregătiți fizic. Au jucători de execuţie, jucători cărora dacă le laşi spaţiu sau dacă nu ai fost atent la marcaj te judecă într-o fracţiune de secundă. Cu siguranţă va fi un meci foarte greu, mult mai greu decât ne aşteptăm”, a declarat Petre pentru Look Sport.

Florentin Petre: „În grupa A nu există o favorită certă”

Petre, în prezent antrenor la Dacia Unirea Brăila, a analizat și grupa A, din care mai fac parte AS Roma și Young Boys, pe lângă CFR Cluj și ȚSKA Sofia.

„Din ce am văzut, grupa A este o grupă unde nu există o favorită certă, că o anumită echipă va câştiga grupa. Nu, sunt cât de cât egale, poate nu la bugete şi la bani, dar ca şi calitate fotbalistică eu cred că se pot bate de la egal la egal toate echipele”, a spus acesta.

Văd că anul acesta le merge bine, au reuşit să se califice în grupe, sper să se bată şi la campionat, un club de tradiţia lui ŢSKA şi cu performanţele pe care le-a avut în trecut merită mai mult. Fanii din Bulgaria, cum sunt şi cei de la Dinamo, sunt foarte pătimaşi, îşi susţin foarte frumos echipa 
- Florentin Petre

VIDEO Totul despre ȚSKA Sofia - CFR Cluj

Citește mai multe știri despre ȚSKA Sofia - CFR Cluj:

Ianis Zicu o pune în gardă pe CFR Cluj, înainte de meciul cu ȚSKA Sofia: „Șansele sunt 50-50” » Ce echipă va susține: „Așa aș fi pe deplin fericit”

Antrenorul lui ȚSKA îl amenință pe Petrescu: „Vrem să supunem Clujul. Să-i dăm două goluri în primele două minute”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
babacloanta
babacloanta  •  22 Octombrie 2020, 16:40

cfr

mircea.b
mircea.b  •  22 Octombrie 2020, 16:37

Ianis Zicu:?????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează