INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Ciprian Deac, autorul celor două pase de gol: „E un miracol pentru România! Astfel de momente rămân în istorie”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 22:10

CFR Cluj a învins-o pe Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală din Europa League. La final, Ciprian Deac (33 de ani) a oferit declarații.

Putem spune că e un miracol pentru România, pentru fotbalul românesc. Am scris istorie, ăsta a fost și obiectivul. Ne-am uitat unii la alții înaintea meciului și am zis că vom face istorie. 

Nu a fost deloc ușor astăzi. Se joacă la alt nivel. Ați văzut și dumneavoastră ce jucători au adversarii. Ne bucurăm că ne-am atins obiectivul, deși multă lume nu ne dădea șanse. Eram cea mai slab cotată echipă din grupă. Toate meciurile au fost grele. Am avut noroc și cu Rennes, trebuie să recunoaștem, și cu Lazio acasă. Fără asta nu poți obține mari performanțe”, a declarat Deac, la TV Telekom Sport.

„Important e că noi jucătorii am crezut. Aici e un grup care știe ce înseamnă performanța. Pentru asta venim zi de zi. Ăsta ne e obiectivul, să nu trecem prin fotbal doar să zicem că am jucat. Astfel de momente rămân în istorie.

Mâine avem antrenament de dimineață. Nu avem prea mult timp de sărbătorit. Sper ca domnul Dan Petrescu să rămână în continuare lângă echipă, mai avem multe de făcut” - Ciprian Deac

VEZI ȘI:

Citește AICI cronica meciului dintre CFR Cluj și Celtic

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Record istoric pentru campioana României! Cel mai mare punctaj atins vreodată de o echipă românească în cupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1wolf29
1wolf29  •  13 Decembrie 2019, 10:42

Ce miracole, e prima oara in istorie cand trecem de grupe? Felicitări pentru calificare dintr-o grupa f grea și bafta mai departe. Acum se pot plânge în continuare ca nu li se amână meciurile!

baddog2
baddog2  •  13 Decembrie 2019, 09:52

Hai sa nu folosim cuvinte exagey.Miracole sunt când bolnavi cu boli aparent incurabile reușesc să se vindece, miracolele sunt in alta parte.La fotbal nu ar trebui sa spunem așa ceva.Este o performanță sportivă a unei echipe românești.Nu este singura și nici nu cred că va rămâne unica.Dar noua ne place sa ne jucam cu astfel de cuvinte!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Decembrie 2019, 09:44
Postat de ovidiu2019 pe 13 Decembrie 2019, 04:27

La fel de prost ca Bursucul. Ce miracole viseaza?

Acum nu exagera... Deac e băiat disciplinat. A citit după notița pe care i-a dat-o Bursucul...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează