INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Interzis la distracție! De ce a dat „cancel” Dan Petrescu petrecerii de calificare

Articol de , - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 09:00

Cu gândul la Astra și la revenirea pe primul loc în campionat, Dan Petrescu a dat "cancel" petrecerii pentru calificarea în primăvara Europa League.

Deși a bifat a doua calificare în "16-mile" Europa League din istoria clubului, după victoria cu Celtic, cei de la CFR nu au sărbătorit deloc imediat duă meci. Au cântat în vestiar, s-au bucurat pe mese, cu Omrani în frunte, dar atât.

"La mine în vestiar nu se bea bere sau șampanie după nicio victorie!", și-a anunțat Dan Petrescu elevii încă de la începutul primului mandat. Așa a fost și după cucerirea ultimului titlu, în vară, când distracția a fost amânată pentru întâlnirea la un restaurant.

Acum cu atât mai puțin cu cât, luni, ardelenii dispută un joc extrem de important pentru revenirea pe primul loc în Liga 1, cu liderul Astra. Dan s-a bucurat cu jucătorii în vestiar, dar nu a stat prea mult.

Vrea înapoi primul loc

La prima ședință după revenirea de la Botoșani, acolo unde CFR a pierdut cu 1-2, Dan Petrescu și-a muștruluit zdravăn jucătorii. Le-a spus că ține neapărat ca echipa să încheie anul pe primul loc în Liga 1. Joi seară, după Celtic, cuvintele de ordine au fost "odihnă și concentrare". Tehnicianul se gândea deja la partida cu Budescu și compania.

"Nu vorbim despre tragerea la sorți"

"Nu a fost nevoie să le spună jucătorilor prea multe. Erau și ei conștienți că nu s-a terminat și mai urmează cele două partide din campionat", au spus apropiați ai formației din Gruia.

Petrescu le-a cerut jucătorilor să nu se gândească nici măcar la tragerea la sorți pentru următoarea fază a Europa League, care va avea loc doar cu câteva ore înainte de confruntarea cu giurgiuvenii. "Ne concentrăm total pe Astra, nu ne interesează nimic altceva!", le-a transmis antrenorul jucătorilor săi.

Antrenament în locul petrecerii

Ieri, lotul CFR-ului a avut reunirea pentru antrenament la ora 10:30, la stadion. Vișiniii au mâncat micul dejun împreună, după care a urmat ședința de pregătire, la 12:30. Titularii din confruntarea cu Celtic au avut în program doar o refacere după efort, ceilalți au făcut un antrenament normal.

"Dacă sărbătorim victoria și calificarea după victoria cu Celtic? Da, o să mă duc acasă și într-o oră o să adorm, cam asta e petrecerea mea"
Ciprian Deac, mijlocaș CFR
"Eu nu am desfăcut nicio șampanie după meci, poate să fi desfăcut jucătorii vreuna fără să știu eu! Eu nici nu am timp să fiu fericit, că urmează meciul cu Astra, care e foarte important"
Dan Petrescu, antrenor CFR

VEZI ȘI: 
 

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // VIDEO Gabi Mureșan, verdict categoric la GSP Live: „Cei de acum n-au cum să se apropie de performanțele lui Paszkany”
 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Decembrie 2019, 16:33

Bine că au liber la Kolozsvári káposzta și kürtőskalács... Profesioniști adevărați!

lixandru88
lixandru88  •  14 Decembrie 2019, 14:06

Un antrenor și un club profesionist. La polul opus, la impostoarea FC FCSB, duduie manelele în vestiar după fiecare meci. Apoi vine Tudor, da cu tămâie, iar Gigi crede că deține un club profesionist. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează