EUROPA LEAGUE  ·  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // VIDEO Andrei Burcă, marcatorul golului descătușării: „Am vrut să intrăm în istorie și am reușit!”

Joi, 12 Decembrie 2019

CFR Cluj a învins-o pe Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală din Europa League. Andrei Burcă, autorul primului gol, crede că s-a scris o nouă pagină de istorie pentru fotbalul românesc. 

„Nu suntem euforici. Sperăm să ne trezim la realitate, ne bucurăm astăzi, atât. De mâine avem treabă. Trebuie să recuperăm acum prima poziție în Liga 1.  Asta am și vorbit după meciul de la Botoșani, că ar fi păcat să ne batem joc de toată munca depusă până acum. 

Domnul Dan Petrescu nu vorbește după meciuri. Am jucat pentru el, pentru public, pentru noi, pentru România. Nu a mai contat nimic, nu ne-am gândit la bani. Voiam doar să intrăm în istorie, să ne marcheze cariera cu această performanță, și am reușit”, a declarat Burcă la TV Telekom Sport.  

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - CELTIC // VIDEO + FOTO Final count down » 12.000 de fani o poartă pe CFR spre primăvara europeană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Acum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1