EUROPA LEAGUE  ·  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // VIDEO Andrei Burcă, marcatorul golului descătușării: „Am vrut să intrăm în istorie și am reușit!”

Joi, 12 Decembrie 2019, 22:03

CFR Cluj a învins-o pe Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală din Europa League. Andrei Burcă, autorul primului gol, crede că s-a scris o nouă pagină de istorie pentru fotbalul românesc. 

„Nu suntem euforici. Sperăm să ne trezim la realitate, ne bucurăm astăzi, atât. De mâine avem treabă. Trebuie să recuperăm acum prima poziție în Liga 1.  Asta am și vorbit după meciul de la Botoșani, că ar fi păcat să ne batem joc de toată munca depusă până acum. 

Domnul Dan Petrescu nu vorbește după meciuri. Am jucat pentru el, pentru public, pentru noi, pentru România. Nu a mai contat nimic, nu ne-am gândit la bani. Voiam doar să intrăm în istorie, să ne marcheze cariera cu această performanță, și am reușit”, a declarat Burcă la TV Telekom Sport.  

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - CELTIC // VIDEO + FOTO Final count down » 12.000 de fani o poartă pe CFR spre primăvara europeană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1