INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // VIDEO + FOTO Final count down » 12.000 de fani au purtat-o pe CFR spre primăvara europeană

Articol de , - Publicat joi, 12 decembrie 2019 20:32

CFR Cluj a învins-o pe Celtic, scor 2-0, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală din Europa League. Chiar dacă n-au umplut nici astăzi tribunele, peste 12.000 de clujeni au fost alături de CFR pentru calificarea în primăvara Europa League

  • Tragerea la sorți a „șaisprezecimilor” de finală va avea loc luni, 16 decembrie, ora 14:00;
  • Indiferent de adversară, CFR Cluj va juca manșa tur pe teren propriu, pe 20 februarie. Returul va fi pe 27 februarie, în deplasare;
  • Echipele din aceeași țară nu pot pica una împotriva celeilalte. 

Joi seară, stadionul celor de la CFR a devenit epicentrul Clujului. Echipa din Gruia juca decisivul pentru primăvara Europa League cu Celtic. Iar Celtic! Arena se cutremură. Nu e plină, dar miile de oameni de la tribuna 1 lovesc traversele de metal cu picioarele, iar zgomotul este incredibil.  

Mulți elevi și studenți 

Ca să mai umple tribunele, de obicei prea goale și la partidele din cupele europene, cei de la CFR au lăsat accesul liber grupurilor de elevi și studenți organizate de școli. Și cei mici au venit cu entuziasmul lor molipsitor. 

You never walk alone 

Câteva sute de suporteri scoțieni au ținut să fie alături de echipă la Cluj, chiar dacă elevii lui Neil Lennon erau deja calificați din postura de lideri ai grupei. Au oferit un moment superb când de la stație au început să răsune acordurile celebrului lor imn "You never walk alone". Spre final, românii au încercat să-l acopere cu zgomotul metalic al tribunelor, care se aude amenințător, precum o armată care își pregătește armele.  

Stegulețe ale CFR-ului, dar și tricolore au fost plasate pe fiecare loc, semn că aseară, chiar și după nervii de la Botoșani, gruparea a trimis un semnal clar, Camora și ai lui au jucat și pentru România. De la stație se aude „The final count down” sau „Eyes of tiger”. Peste toate, „CFR! CFR!” și „CFR - Victorie!”.

VEZI ȘI:

Citește AICI cronica meciului dintre CFR Cluj și Celtic

CFR CLUJ - CELTIC // VIDEO Campioana, ca echipa națională! „Feroviarii” au lăsat accesul gratuit pentru copii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
paiazze
paiazze  •  12 Decembrie 2019, 21:52

Doar ca melodiile alea sunt "The final countdown" si "Eye of the tiger". Mici detalii, dar care dovedesc iar amatorismul ziaristilor GSP... Banuiesc ca la manele va pricepeti mult mai bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează