INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DUDELANGE 2-3

CFR CLUJ - DUDELANGE 2-3 // Antrenorul și conducerea campioanei, OUT! Cine ar putea veni în locul lui Conceicao + 2 oameni noi în conducere

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 30 august 2018 23:09

Eliminarea rușinoasă în fața luxemurghezilor de la Dudelange, (0-2 tur, 2-3 în retur) a fost fatală pentru întreg staff-ul celor de la CFR Cluj. 

Toni Conceicao ar urma să fie demis, iar înlocuitorul preferat de Neluțu Varga ar fi Ionel Ganea, anunță cei de la Fanatik. Varianta a fost în picioare și după eșecul din manșa tur, însă Iuliu Mureșan ar fi reușit să mai câștige ceva timp. Ganea este liber de contract după despărțirea de ACS Poli Timișoara.

2 NUME NOI ÎN CONDUCERE

GSP.ro a aflat că și conducerea celor de la CFR va fi înlocuită, pregătindu-se duo-ul Cornel Şfaiţer - președinte, Daniel Stanciu - director sportiv. Cornel Sfaițer a activat ultima dată în cadrul clubului FC Botoșani, în timp ce Daniel Stanciu vine după o aventură în străinătate, ocupând funcția de președinte al celor de la Hapoel Akko.

Vezi și:  Dublă umilință pentru campioana României » Pată neagră pe istoria fotbalului românesc!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
fibra
fibra  •  01 Septembrie 2018, 09:21

Mai scrieti vreo 5-6 nume si poate o sa se potriveasca.

cneius
cneius  •  31 August 2018, 13:58

"a fost fatală..."...apoi scrie "ar urma" !!! Pai ori a fost fatala ori nu ???

983801151670331
Daniel Dorobantu  •  31 August 2018, 13:45

Si dinozaurul de Muresan nu are vina? Mai bine il impaiati si il puneti pe holurile clubului… e un Duncan MacLeod al Ardealului...

Vezi toate comentariile (55)
Comentează