INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DUDELANGE, AZI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

CFR CLUJ - DUDELANGE // Corespondență din Cluj: Atenție, ajung luxemburghezii! Câți fani vin în cea mai numeroasă deplasare din istoria lor europeană :)

FOTO: Răzvan Luțac +1   FOTO
FOTO: Răzvan Luțac

Articol de - Publicat joi, 30 august 2018 13:43

Fotbalul european trăiește vremuri interesante. Dudelange, campioana Luxemburgului, a eliminat Legia Varșovia, campioana Poloniei, din turul III al Europa League, iar mai apoi s-a distrat în turul play-off-ului cu CFR Cluj, campioana en-titre din România. Dudelange s-a impus în tur cu 2-0, în această seară urmând să se dispute manșa retur, în "Gruia". 

Posibila calificare a echipei favorite i-a determinat pe fanii lui Dudelange să experimenteze o deplasare în România la care în mod sigur nu se gândeau în urmă cu câteva săptămâni. 20 de fani ai luxemburghezilor vin la Cluj, în ceea ce ei numesc "cea mai mare numeroasă deplasare din istoria lor europeană". Tot ei spun că au refuzat să meargă la Varșovia în urmă cu trei săptămâni, nesperând la un succes în infernul de pe terenul Legiei. 

Reporterul GSP.ro prezent la Cluj s-a întâlnit cu 3 susținători ai lui Dudelange. Aceștia au vrut să ia contact cu tradițiile ancestrale românești, asistând la un spectacol popular în centrul Clujului.


*"Ascunși" sub umbrelele unei terase, 3 luxemburghezi au privit cu maximum de admirație un spectacol popular realizat de un ansamblu folcloric din Cluj // FOTO: Răzvan Luțac, GSP.ro

  • CFR Cluj - Dudelange se joacă azi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Vezi și:  Corespondență din Cluj: Luxemburg trepidează înaintea meciului de diseară: bere și cârnați din partea casei în ziua ce poate rămâne în istorie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
blochin
blochin  •  30 August 2018, 20:57

E totusi penibil ca un jurnalist roman sa faca misto de orice alta echipa. Nimeni din vest nu a auzit de vreo echipa din Romania. Dar asta e, bascalie balcanica "ceea ce ei numesc presa".

anne1970_ar
anne1970_ar  •  30 August 2018, 18:51

20? Inseamna ca acasa au ramas numai femeile :)

tristan
tristan  •  30 August 2018, 17:56
Postat de gazistu pe 30 August 2018, 14:44

CFR cati fani a avut in Luxemburg? Ce populatie are Romania comparative cu Luxemburg?

:))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează