INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - FC SEVILLA

CFR CLUJ - FC SEVILLA // Campionii, demoralizați după tragerea la sorți: „Chiar suntem supărați! Ne doream să avansăm cât mai mult”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 14:54

CFR Cluj, campioana României, va da în „șaisprezecimile” Europa League peste FC Sevilla, una dintre specialistele competiției. Tragerea la sorți l-a demoralizat pe Bogdan Mara, directorul sportiv al „feroviarilor”. 

  • Prima manșă va avea loc la Cluj, pe 20 februarie, în timp ce returul va avea loc o săptămână mai târziu, la Sevilla

„De data aceasta, chiar suntem supărați. Suntem mai dezamăgiți decât am fost până acum. Am ajuns să jucăm cu cea mai titrată echipă din această competiție. E o echipă care tratează foarte bine această competiție. Aș fi vrut Malmo, LASK Linz, Basel. Sau Espanyol, dacă tot e să vorbim de o echipă din Spania. 

E extraordinar ce am realizat până acum, am făcut 12 puncte într-o grupă infernală. Ajungând aici, normal că ne doream să avansăm cât mai mult”, a declarat Dan Petrescu, la TV Digi Sport.   

„După rezultatele pe care le are, cred că lui Dan Petrescu i se vor deschide porțile spre o echipă din străinătate, din Anglia, din Spania. Până atunci, avem nevoie de el în Europa League”  - Bogdan Mara, director sportiv CFR Cluj, despre o eventuală plecare a lui Dan Petrescu

FC Sevilla vine din grupa A din Europa League, pe care a încheiat-o pe primul loc, peste APOEL, Qarabag și Dudelange. În campionat, formția fostului selecționer iberic Julen Lopetegui e pe locul 3, la patru lungimi de liderul Barcelona.  

Vezi și: 

CFR CLUJ - FC SEVILLA // Prezentarea adversarei din „16-imile” Europa League: specialistă a competiției, multe vedete și o cotă de piață uluitoare 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
stoichkov9
stoichkov9  •  16 Decembrie 2019, 16:58

@ traian.aka Viorelu. ***. Prostalau gg al tau are probleme cu dna si tu vorbesti de frauda. Iti mai dai si like singur la ce postezi. Ce penibil

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  16 Decembrie 2019, 16:32

No worries băieți! Panglicarii și aranjorii de la Kolosvar 1907 sunt capabili sa treacă de Sevilla! Au fost ei in stare sa șterpelească 5 titluri in România, sa rătăcească banii prin Cipru, sa între in insolventa și sa păcălească statul cu zeci de milioane de euro in taxe, sa revină și sa reia ciclul de hsiduceli! Așa ca nu e problema pe care arpi bacsi, varga bacsi și tov dancu sa nuno rezolve! Dormiți liniștiti!

1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  16 Decembrie 2019, 16:18

Hai CFR! Cu o atitudine bună si cateva intariri, calificarea se joacă! Nici cu Lazio nu erau prea multe sanse, asa ca mergem inainte! Cu Sevilla va putea Dan sa arate ca e specialust la inchis jocul... 0-0 la Cluj, 1-1 la Sevilla.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează