INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN CLUJ

CFR CLUJ - FC SEVILLA // VIDEO+FOTO Caterincă și supercalitate » Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial al andaluzilor

Articol de , - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 20:40

CFR CLUJ - FC SEVILLA // Dacă Julen Lopetegui, antrenorul andaluzilor, a fost imaginea seriozității, elevii săi au fost extrem de joviali la ședința de pregătire, deschisă presei 15 minute. 

  • CFR Cluj - FC Sevilla se joacă joi, de la ora 19:55, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus. 

Preparatorii fizici au început cu niște exerciții hazlii menite să verifice perspicacitatea și atenția jucătorilor. Au fost și momente amuzante, când vedetele Sevillei se alergau și se îmbrățișau

Apoi, când s-a trecut la jocul cu mingea, se vedea de la București tehnica impecabilă a jucătorilor, care mângâiau balonul pur și simplu, fiind o cursivitate incredibilă. 

Gazdele au făcut și o probă la tabela pentru VAR și-au pus scorul dorit pentru confruntarea de diseară: 4-2 pentru ardeleni!

CFR CLUJ - FC SEVILLA // VIDEO+FOTO Caterincă și supercalitate » Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial al andaluzilor

VIDEO // Antrenament FC Sevilla, înaintea meciului din Europa League contra CFR-ului

+14 FOTO

VIDEO // Match Preview CFR Cluj - FC Sevilla

Vezi și: 

VIDEO Julen Lopetegui a analizat meciul din „Gruia”: „CFR are o echipă competitivă” » Ce a spus despre starea terenului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează