INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - RENNES

CFR CLUJ - RENNES // Billel Omrani știe cum să îi învingă din nou pe francezi: „Nu avem de ales”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 17:15

Billel Omrani (26 de ani) a prefațat returul cu Rennes din grupele Europa League și a dat de înțeles că echipa lui Dan Petrescu (51 de ani) știe cum să abordeze această întâlnire pentru a obține un rezultat pozitiv.  

  • CFR Cluj - Rennes se joacă joi, 7 noiembrie, în Gruia, de la ora 19:55 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

În tur, campioana României a câștigat la limită, scor 1-0, iar elevii lui Petrescu speră să câștige și în fața propriilor suporteri.  

„Este posibilă o nouă victorie mâine seară împotriva celor de la Rennes. Este o echipă foarte bună, dar şi noi suntem foarte buni şi vom face tot posibilul pentru a câştiga acest meci. Ei sunt obligaţi să câştige, pentru a se menţine în competiţie. Ştim că vor veni cu o stare de spirit de învingători, dar şi noi trebuie să fim atenţi, să facem totul pentru a câştiga. 

Nu avem de ales, avem nevoie de trei puncte, vom încerca să dăm totul şi vom vedea după aceea cum stăm cu procentele. Trebuie să fim atenţi şi să jucăm bine şi cu Celtic”, a spus Billel Omrani, la conferința de presă.  

VIDEO // MATCH PREVIEW CFR CLUJ - RENNES

VEZI ȘI: 

Chelsea - Ajax 4-4 // Situația lui Răzvan Marin se agravează » Antrenorul a renunțat la o înlocuire și l-a trimis degeaba la încălzire

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cfrinho
cfrinho  •  07 Noiembrie 2019, 02:44

Da-i pace, Billel, veti juca la egal, stim stilul bursucului fricos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează