INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - RENNES

CFR CLUJ - RENNES // VIDEO Dan Petrescu, înaintea unui nou duel european: „Dacă sunteți realiști, vedeți asta. Restul e vrăjeală!”

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 17:39

CFR Cluj și Rennes se înfruntă joi, de la 19:55, în etapa cu numărul 4 a grupelor Europa League. Înaintea partidei cu miză uriașă pentru „feroviari” și pentru fotbalul românesc, ce-ar putea aduce echipa din Gruia mai aproape de primăvara europeană, Dan Petrescu i-a ridicat în slăvi pe adversari.

Înaintea partidei cu miză uriașă pentru CFR Cluj și pentru fotbalul românesc, ce-ar putea aduce echipa din Gruia mai aproape de primăvara europeană, Dan Petrescu i-a ridicat în slăvi pe adversari, inclusiv pe cei învinși de „feroviari”.

Campioana României joacă o carte mare joi seară, acasă în meciul cu Rennes, ce poate aduce CFR Cluj mai aproape de o minune, așa cum o numesc Dan Petrescu și compania: calificarea în primăvara europeană. 

Ardelenii speră în reeditarea performanței de acum 7 ani, când după o toamnă 2012 în grupele Champions League în care au învins pe Man United și pe Sir Alex Ferguson pe Old Trafford, au ajuns în 16-imile Europa League. 

Foarte concentrat, în continuare iritat că simte că nu i se recunosc meritele CFR-ului în campania continentală, după doi ani de succes în România, Super-Dan a arătat în discursul său de aseară că este conștient că nu va mai primi cadourile de la Rennes. Când adversarii au avut om eliminat în startul partidei, în locul portarului titular intrând un puști hai-hui de 16 ani și jumătate, clujenii au dat gol la faza imediat următoare, au mai avut și un al doilea jucător eliminat în debutul reprizei secunde, dar a trăit cu uriașe emoții în ultimele minute, după ce Susici a fost eliminat și el.  

„Moralul francezilor e foarte bun” 

„Dacă vom bate, vom avea șansa de a continua, dar tot a treia în grupa aceasta. Fiindcă dacă Lazio câștigă cu Celtic, e aceeași situație ca acum când câștigăm.  
Suntem în urmă cu 40 de milioane de euro la buget, acesta este adevărul. Raphinha i-a costat 20 de milioane de euro pe cei de la Rennes, bugetul pe doi ani sau doi ani și jumătate al nostru. Despre ce vorbim? 

Cu Clinceni suntem favoriti cerți, dar cu Celtic, cu Lazio, cu Rennes plecăm cu ultima șansă. Dacă sunteți realiști, vedeți asta: bugetul vorbește, restul e vrăjeală! Dacă ai bani, faci performanță. Noi suntem în urma tuturor adversarelor din grupă, haideți să vedem realitatea. 

După meciul cu Rennes am fost și eu supărat după repriza a doua a CFR-ului, nu doar specialiștii sau microbiștii. După ce-am văzut Chelsea cu Ajax, nu mai sunt! A jucat Chelsea în zece, Ajax în opt, iar olandezii erau mai buni. Acesta este fotbalul în Europa”, a declarat Dan Petrescu în conferința oficială de presă.

„Sper că vom juca 11 contra 11 tot meciul, nu se va repeta scenariul din tur. Și, bineînțeles, am sosit să câștigăm. Am făcut un meci mare acasă la noi, 9 contra 11, și-am pierdut nemeritat” - Jeremy Morel, fundaș Rennes 

500 de suporteriai lui Rennes au anunțat francezii că vin diseară în Gruia, gazdele speră să adune peste 10.000 de ardeleni în tribune

Conferința lui Dan Petrescu

VEZI ȘI: 

Nicklas Bendtner, mărturisire cutremurătoare » Povestește că a fost victima unui abuz sexual la 16 ani: „M-am trezit exact atunci”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
cfrinho
cfrinho  •  07 Noiembrie 2019, 00:17
Postat de Daniel Irimescu pe 06 Noiembrie 2019, 18:56

Bine ca vin citeva sute de frantuzoi ! Asa se conving si ei ca exista orase europene cu personalitate si in Ro .

Din pacate cel mai urat sat din Franta e mai frumos, mai curat, mai ingrijit si mai primitor decat cel mai frumos oras romanesc. Cine a fost in Franta stie despre ce vorbesc.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  06 Noiembrie 2019, 20:24
Postat de emil1986 pe 06 Noiembrie 2019, 19:41

Tu esti prost, prost de bubui!

emilus *** munca *** urata si proasta care este ea proasta ...*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  06 Noiembrie 2019, 20:21

raspuns final : 3-0 pentru campionii ultimilor trei sezoane ! si se mai marcheaza 1 milion de coco , adica de 6.3 ori pretul pentru *** ,,floninel de Tichilesti ,,.Hahahahahaha ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează