INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA 0-0

Cristi Manea, mesaj superb pentru Dan Petrescu: „Îi mulțumesc în numele echipei, am avut ce învăța de la el!”

Dan Petrescu, fost antrenor CFR Cluj +28   FOTO
Dan Petrescu, fost antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 08:08 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 09:21

Cristi Manea (23 de ani), integralist în meciul dintre CFR Cluj și ȚSKA Sofia (scor 0-0), este încrezător în șansele echipei sale de a se califica în primăvara europeană și a transmis un meaj către Dan Petrescu, fostul antrenor al ardelenilor.

După ce a obținut un singur punct cu ȚSKA, CFR Cluj se vede nevoită să câștige în Elveția, cu Young Boys, pentru a se califica în primăvara europeană. Cristi Manea, care a fost integralist în meciul de la Cluj-Napoca, în centrul apărării, este încrezător că echipa sa poate da lovitura în Elveția. 

Cristi Manea: „Vreau să îi mulțumesc lui Dan Petrescu în numele echipei”

„Eu cred că puteam câștiga meciul de astăzi dacă ne intrau ocaziile pe care le-am avut pentru că au fost destul de clare, dar asta este. Trebuie să mergem în Elveția, să dăm totul pe teren și să câștigăm. Nu am pierdut nimic încă, mergem acolo uniți și încrezători în victorie”, a declarat fundașul la microfonul Telekom Sport. 

Întrebat despre plecarea lui Dan Petrescu, Manea a avut numai cuvinte frumoase la adresa „Bursucului”, care a cucerit ultimele 3 titluri în Liga 1 alături de CFR.

„Vreau să îi mulţumesc în numele echipei, pentru că ne-a învăţat foarte multe lucruri. Cu el am câştigat atâtea trofee! Mie unul mi-a arătat foarte multe, fiind şi pe postul meu (n.r. - Dan Petrescu a jucat fundaș dreapta, precum Manea). Am avut ce învăţa de la el. Îi urez multă baftă, oriunde va merge sunt sigur că va reuşi. Nu mă aşteptam, dar aşa este fotbalul, trebuie să mergem înainte”, a spus Manea.

Chestionat și despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să preia echipa, fundașul a spus: „Oricine ar veni, noi vom da 100% pentru el şi pentru noi în primul rând”.

Era frumos să fi câștigat în această seară pentru Dan Petrescu și staff-ul lui, dar ăsta e fotbalul - Cristi Bălgrădean, portar CFR Cluj

VIDEO. Ionuț Rada, după partida dintre CFR și ȚSKA Sofia

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - ȚSKA Sofia:

Ilie Dumitrescu, franc: „Probleme mari la CFR!” » Ce jucător a ochit: „E chinuit”

Note GSP » Cum s-au descurcat jucătorii campioanei în primul meci din era post-Petrescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează