INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - YOUNG BOYS

CFR Cluj - Young Boys. Veste teribilă pentru Dan Petrescu! S-a „rupt” omul-cheie din apărare

Paulo Vinicius (36 de ani, fundaș central) s-a accidentat în startul partidei CFR Cluj - Young Boys, fiind înlocuit de antrenorul Dan Petrescu.
Paulo Vinicius (36 de ani, fundaș central) s-a accidentat în startul partidei CFR Cluj - Young Boys, fiind înlocuit de antrenorul Dan Petrescu.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 21:49 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 22:36

Paulo Vinicius (36 de ani, fundaș central) s-a accidentat în startul partidei CFR Cluj - Young Boys, suferind o întindere după o degajare.

Urmărește AICI desfășurarea meciului CFR Cluj - Young Boys Berna

Locul brazilianului a fost luat în minutul 14 de Cristi Manea (23 de ani). Fundaș dreapta de meserie, Manea a ocupat poziția lui Vinicius în centrul defensivei. 

Vestea vine cum nu se poate mai prost pentru Petrescu, având în vedere că un alt fundaș central, Mike Cestor, s-a accidentat recent și va lipsi în jur de 6 luni de pe gazon.

Vinicius este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din efectivul campioanei. Pe lângă aportul din apărare, acesta reușește adesea să-și treacă numele pe tabela de marcaj. Doar în actuala stagiune a înscris de 3 ori (2-1 vs. Botoșani, 1-0 vs. Djugarden și 1-0 vs. Hermannstadt), de fiecare dată golurile sale fiind decisive!

9 din 14 golurimarcate de Vinicius în Liga 1 de-a lungul timpului au fost decisive

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea confruntării CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș

Citește mai multe știri din Europa League:

Old boys și Young Boys la Cluj-Napoca » Echipa lui Dan Petrescu, cea mai „bătrână” din Europa League

Fabio Capello susține ideea lui Dan Petrescu: „E o mare nedreptate și UEFA trebuie să regleze asta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  30 Octombrie 2020, 09:25

Pana mai aduce un fundas central,Manea poate sa joace foarte bine fundas central,are tackling&marking bun si se pozitioneaza&anticipeaza bine....

magic4ever
magic4ever  •  30 Octombrie 2020, 09:24

CFR avea rezerva de fundas central,pe Cestor...dar s-a accidentat etapa trecuta....si mai este Ciobotariu Jr dar nu a riscat cu el pentru ca nu are experienta internationala,abia a inceput sa joace in campionat...

martipan1
martipan1  •  29 Octombrie 2020, 23:59
Postat de dora pe 29 Octombrie 2020, 22:40

Cum este posibil sa ajungi sa nu ai rezerva de fundas central viabila in Europa League...ce conducere are Clujul, se vorbea de Bouhenna de la Sepsi, se stie relatiile f bune dintre Sepsi si CFR, si nimic...

nu a gasit nici unul de 35-38 de ani liber de contract

Vezi toate comentariile (6)
Comentează