INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CHELSEA - ARSENAL 4-1

CHELSEA - ARSENAL 4-1 // Eden Hazard, aproape transferat la Real Madrid, e regretat deja de colegi: „O mare pierdere pentru noi, ca jucător, ca persoană”

Eden Hazard // FOTO: Guliver/Getty Images
Eden Hazard // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2019 11:39

Chelsea - Arsneal 4-1 // Eden Hazard a închis ciclul de 7 ani cu trofeul cucerit de londoezi la Baku. "Cred că este un rămas bun! Decizia a fost luată. Aștept ca şi cluburile să se înțeleagă". Real Madrid trebuie să dea 130 de milioane de euro!

Chelsea e din nou în Eden, purtată de Hazard. Belgianul strălucitor, şi nu de vreo întâmplare fericită în finala din Baku. Şi-a dorit să câştige Europa League pentru ca ultimul său sezon în albastru să fie bun, nu perfect.

Şi chiar dacă nu i se părea important, a reuşit o "dublă" şi un assist contra lui Arsenal. O despărţire perfectă.

"Da, cred că este un rămas bun! Visul meu a fost să joc în Premier League și am făcut-o timp de şapte ani minunați. Decizia a fost luată. Vreau o nouă provocare, cum am spus şi anul trecut după Mondiale, dar nu s-a întâmplat. Nu știi niciodată în fotbal. Aștept să se înțeleagă şi cele două cluburi", a dezvăluit omul finalei.

130 de milioane e preţul pus de Abramovici

În vestiarul lui Maurizio Sarri ştirea nu este o noutate şi produce regrete. "E o mare pierdere pentru noi, ca jucător, ca persoană. Am venit împreună la Chelsea şi am câştigat şase trofee. A fost uimitor, pe teren şi în afara lui. A fost iubit de toată lumea la Chelsea pentru comportamentul şi ambiţia sa. O să ne lipsească enorm", a spus căpitanul Cesar Azpilicueta.

Eden speră ca Real să supraliciteze ofertei iniţiale de 100 de milioane de euro, cu 30 de milioane sub preţul stabilit de patronul Abramovici, pentru decarul ce intră în ultimul an de contract.

 

110 goluri şi 92 de pase decisive are Hazard în 352 de meciuri în 7 sezoane la Chelsea. Are șase trofee, 2 titluri (2014-15, 2016-17), FA Cup (2017-18), League Cup (2014-15) şi Europa League (2012-13, 2018-19)

36 de goluria marcat Chelsea în 15 meciuri din această ediţie a Europa League, terminată fără eşec, cu 12 victorii şi 3 remize

20 de goluriîn toate competiţiile a reuşit belgianul în acest sezon, cel mai bun al său la Chelsea. De la Mark Hughes, în Cupa Cupelor contra Barcelonei, nimeni n-a reuşit o "dublă" în finală pentru o echipă engleză

"Nu sunt jucătorul lui Real Madrid, însă, ca suporter al lui Zidane, sunt foarte bucuros că s-a întors. Fotbalul avea nevoie de el"
Eden Hazard, atacant Chelsea

Vezi și: Maurizio Sarri, mesaj pentru Juventus: „Iubesc Napoli, dar profesia mă poate duce oriunde”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează