INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SABAIL - CSU CRAIOVA

Sabail - CSU Craiova se vede la TV! Cine televizează ambele meciuri din primul tur al Europa League

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 17:21

SABAIL - CSU CRAIOVA // Oltenii joacă în turul 1 preliminar din Europa League cu Sabail (Azerbaidjan). Ambele manșe vor fi transmise în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Craiova va evolua în prima manșă în deplasare, pe 11 iulie, iar returul se va disputa o săptămână mai târziu, pe 18 iulie, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

TV Digi Sport va transmite și dubla dintre Astana și CFR Cluj din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Primul joc e marți, de la ora 16:00, și se va putea vedea și la Look Plus.

FCSB, cea de-a treia reprezentantă a României care intră în focuri săptămâna viitoare, în turul I preliminar al Europa League, o va înfrunta, la Giurgiu, pe Milsami Orhei, într-un meci transmis de Protv.

Programul echipelor românești în prima săptămână europeană

  • Astana - CFR Cluj (UCL), marți, de la ora 16:00, TV DigiSport 1, Look Plus
  • Sabail - CSU Craiova (EL), joi, de la ora 19:00, TV DigiSport 1
  • FCSB - Milsami Orhei (EL), joi, de la ora 21:30, Protv

Citește și:

Steaua a retrogradat în 2003! Cum schimbă decizia instanței istoria echipei în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
prazburg1948
prazburg1948  •  08 Iulie 2019, 22:29
Postat de blatistu49 pe 07 Iulie 2019, 21:35

ce Universitate nu i recunoscut de tribunal e psd CSU fantoma inventata ptr voturi de doctorita EUFA nu stie cae clona politica si ar trebui scos din Europa

Bai, i-ati pastilele alea odata =)) i se zice UNIVERSITATEA CRAIOVA! Prostutzo care esti.

firaldo
firaldo  •  08 Iulie 2019, 17:25
Postat de lionforever pe 07 Iulie 2019, 22:09

E posibil ca in contractele comerciale sa apara denumirea stadion de fotbal dar pe harta oficială a municipiului de pe site-ul primăriei apare stadion " Ion Oblemenco " pe restricțiile de circulație care apar in zilele când era meci la fel apare denumirea stadionul "Ion Oblemenco ".

Primaria a schimbat numele stadionului in februarie anul asta,din "Ion Oblemenco" in "Complex Sportiv Craiova - Stadion de fotbal" ,uite si declaratia primariei : "Denumirea este doar în conștiința oamenilor. La noul stadion n-a fost niciodată, pe acte. Numele «Complex Sportiv Craiova - Stadion de fotbal» apare și ca titlu al investiției făcute de CNI. Când s-a demarat construcția stadionului erau "discuții" cu familia. Și încă nu s-a ajuns la niciun acord. Bineînțeles, nu este obligat nimeni să nu-i spună «Oblemenco» sau «Central»"

gicab
gicab  •  07 Iulie 2019, 22:29
Postat de lionforever pe 07 Iulie 2019, 22:09

E posibil ca in contractele comerciale sa apara denumirea stadion de fotbal dar pe harta oficială a municipiului de pe site-ul primăriei apare stadion " Ion Oblemenco " pe restricțiile de circulație care apar in zilele când era meci la fel apare denumirea stadionul "Ion Oblemenco ".

Denumirea stadionului e cea din acte... adică din denunirea sub care sunt contractate anumite servicii... te poți interesa printr-o petiție adresată primăriei și in maxim 30 de zile vei primi răspunsul ...sigur sunt de acord ca poate și pe bilet scrie oblemenco... ma întreb dacă ar scrie doar stadion fotbal Craiova sa nu se rătăcească prin oraș căutând alt stadion...crezi ca jucatorii care veneau la fcsb pana mai ieri, deși spuneau ca vin la Steaua chiar aveau scris acest cuvânt in contractele lor?... crezi ca de acum nu vor mai spune ca vin la Steaua deși in contract scrie fcsb... rezolvarea e simpla... trimite acea petiție... caută in hotărârile consiliului local și ai sa vezi ca nu găsești numele oblemenco

Vezi toate comentariile (20)
Comentează