INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA H

Ciprian Tătărușanu, providențial în Europa League! Ce notă i-au acordat italienii după ce a salvat-o pe AC Milan

Ciprian Tătărușanu, în Sparta Praga - AC Milan // foto: Imago
Ciprian Tătărușanu, în Sparta Praga - AC Milan // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 08:49 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 09:37

Ciprian Tătărușanu (34 de ani) a fost integralist la AC Milan pentru a treia oară de la transferul în Italia. Portarul român a apărat excelent în victoria „Diavolilor” cu Sparta Praga, 1-0.

AC Milan a mers în Republica Cehă deja calificată în „16-imile” Europa League, astfel că Gianluigi Donnarumma, titularul din poarta italienilor, a putut fi odihnit. Între buturi a fost titularizat Ciprian Tătărușanu, care începuse cariera milaneză cu un meci de coșmar (3-3 cu AS Roma), iar de această dată românul a fost excelent.

Ciprian Tătărușanu, excelent în Sparta Praga - AC Milan

A avut 4 intervenții în total, două dintre acestea fiind decisive. Și-a salvat echipa la șuturile lui Krejci II și Karlsson, care ar fi putut aduce egalarea.

Tătărușanu a fost notat cu 7 în Gazzetta dello Sport pentru prestația avută. „Doar două intervenții, dar decisive, față în față cu Krejci II și Karlsson pe final. Greșelile cu AS Roma au fost reparate”, au scris jurnaliștii italieni în dreptul său.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Jens Hauge în minutul 23. AC Milan a încheiat grupa H pe primul loc, în timp ce pe a doua poziție s-a clasat Lille. Florin Niță a fost rezervă la Sparta Praga.

VIDEO. Gică Popescu: „M-a surprins mult retragerea lui Tătărușanu!”

Citește mai multe știri din Europa League:

Scene de groază la Berna! Debeljuh, dus de urgență la spital după ce a suferit o comoție cerebrală: „Nu-și aduce aminte nimic, nu știe unde e”

VIDEO Ianis Hagi a marcat în Lech Poznan - Rangers! Le-a dat ceva bătăi de cap celor de la UEFA :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează