INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC COPENHAGA - STEAUA, JOI, 20:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copenhaga - Steaua va fi arbitrat de un turc: "O să aibă o misiune dificilă"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 decembrie 2012 10:15

Steaua merge joi la Copenhaga, unde va disputa meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană.

Partida va fi condusă de Hüseyin Göçek, "centralul" care a arbitrat-o şi pe Dinamo în acest sezon, la meciul din Ucraina cu Metalist Harkov, scor 1-2. Presa din Turcia scrie că pe Göçek îl aşteaptă "o misiune dificilă" în Danemarca, din cauza duelului direct dintre Copenhaga şi Steaua pentru calificarea în "şaisprezecimile" Europa League.

Göçek va conduce al şaselea meci în a doua competiţie europeană din acest sezon, printre acestea numărîndu-se Dnepr - Napoli 3-1 şi Udinese - Anji 1-1.

FC Copenhaga - Steaua va avea loc joi, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cris4co
cris4co  •  04 Decembrie 2012, 18:49

Luati-l si pe Dragomir cu voi...e BORS MAGIC! Sunteti mancati deja! JUCATI AN 10.

crystyanbet
crystyanbet  •  04 Decembrie 2012, 16:50

e perfect,turcii ii ajuta pe copenhaga la sigur

gardenparty
gardenparty  •  04 Decembrie 2012, 15:58

Eu cand un fan as vrea sa f,u,t, /Eu ma gandesc la Steaua./ Sa-i dau la m...e si gaoz/ Sa behae ca OAIA ! Si joi meciul va sosi,/Va fi cutremur mare! Caci toata TURMA de stelisti /Imi da cu barba-n coa,ie !/O ! turma proasta care esti,/Chiar strigi : calificare?!Ei bine-atunci oite dulci/ Sa m-apucati de co,aie ! Si dupa meciul de kkat /Eu tot va trag o M...E /De singuri o sa behaiti /OAia ,CU,RVA RAMANE! / Acum pe cer stele apar ,/Dat numai una-i proasta!/Bea un lichid cam galbenel / Si suge p..a noastra! SA F..TEM TURMA-N C,U ,R,..................

Vezi toate comentariile (4)
Comentează