INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID

Copos i-a pus la zid pe arbitrii de la partida cu Heerenveen: "Dă-le dracu' de milioane, a fost hoţie!"

Prestaţia excelentă a lui Teixeira a fost anulată de pierderea calificării
Prestaţia excelentă a lui Teixeira a fost anulată de pierderea calificării

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 22:46

Rapidiştii au trimis ieri o hîrtie la UEFA prin care au cerut suspendarea brigăzii de la returul cu Heerenveen (1-0).

George Copos a luat foc la finalul revanşei cu Heerenveen, de la Bucureşti. Patronul Rapidului a criticat arbitrajul aşa cum n-a făcut-o nici măcar în Liga 1 şi şi-a lăudat echipa pentru jocul pe care l-a făcut: "Să le fie ruşine nemţilor pentru modul în care au arbitrat! Să le fie ruşine şi celor de la UEFA pentru că i-au delegat! Nu se poate aşa ceva, le-au furat munca băieţilor! S-a văzut din orice colţ al stadionului că n-a fost ofsaid la reuşita lui Roman, doar asistentul, care era pe linie, n-a avut ochi buni. Aceşti arbitri nemţi sînt nişte hoţi şi o ruşine pentru toată Europa fotbalistică! Nici nu mă mai gîndesc la bani, dă-le dracu' de milioane! Am tăcut după tur, cînd am avut un penalty clar la 2-0, dar ce s-a întîmplat joi seara a pus capac! Am trimis o scrisoare la UEFA prin care cerem socoteală".

Finanţatorul din Grant a dezvăluit apoi care a fost remarcatul său: "Teixeira şi-a dat viaţa, a fost magistral! Toţi au jucat bine şi ar fi meritat mai mult, măcar pentru efortul depus. Păi, în prima repriză am avut 5 ocazii clare, olandezii erau speriaţi rău şi cred că altfel ar fi stat lucrurile dacă era 2-0 la pauză".

Surse autorizate susţin că George Copos le-a transmis supărările sale şi personal arbitrilor din Germania, la finalul întîlnirii de joi seară. Nemţii l-au ignorat însă, deşi au părut şocaţi de tonul omului de afaceri român.

"Hoţii ăştia din Germania trebuie să fie scoşi din viaţa sportivă! Sigur, avem şi jucători care n-au ce căuta la Rapid, dar asta nu înseamnă că trebuia să fie furaţi" (George Copos, patron Rapid)

"A fost o fază grea. În momentul în care a marcat Roman, nu am avut nici o emoţie, pentru că şi mie mi s-a părut că a fost ofsaid. După meci am auzit că golul ar fi fost valabil şi am fost mirat" (Marco van Basten, antrenor Heerenveen)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Rui, numai contuzie
Deşi rapidiştii se temeau că ar putea fi vorba de o accidentare gravă, pînă la urmă Rui Duarte a scăpat uşor după meciul cu Heerenveen. Medicii au constatat că nu sînt afectate ligamentele şi că e vorba doar de o contuzie puternică pe genunchi, iar portughezul se va întoarce de luni la antrenamente.

Trei zile libere
După ce s-a plîns toată vara că jucătorii săi sînt obosiţi, Ovidiu Sabău a decis să profite la maximum de faptul că partida cu Dinamo nu se dispută în acest weekend şi le-a oferit elevilor săi trei zile libere. Astfel, pînă luni, alb-vişiniii se vor odihni şi nu vor efectua nici un antrenament. De la începutul săptămînii viitoare şi pînă sîmbătă, cînd e programat derby-ul cu Petrolul, de la Ploieşti, rapidiştii se vor pregăti în Poiana Braşov, într-un minicantonament.

Figueiredo a reuşit un hattrick
Fotbaliştii care n-au avut drept de joc în Europa au disputat joi un meci amical împotriva formaţiei Metaloglobus, din Liga a 3-a. Giuleştenii s-au impus cu 3-1, toate golurile fiind înscrise de Stefan Figueiredo, ultimele două din penalty. Au mai jucat Pecanha, Codrea şi Pavlovici, restul jucătorilor fiind de la echipa a doua a clubului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
danibozovici1
danibozovici1  •  11 August 2012, 15:41

CE DE PROSTI P-AICI...

biid
biid  •  11 August 2012, 12:59

Trebuie sa fi,,copos" in interior ca la un asemenea scor sa ai tupeul sa .....vociferezi,ca sa fiu bland.

serban_ionescu
serban_ionescu  •  11 August 2012, 12:16

chiar asa??!!A blocat si doi jucatori Varga si Curelea, in perspectiva unei calificari!!Stilul asta la mai multe capete si cu bani putini , nu mai merge, mister George!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează