INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, JOI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Corespondență de la Bilbao // VIDEO + FOTO Antrenamentul lui Dinamo înainte de meciul cu Athletic » Ce au declarat Anton și Romera la revenirea în Spania: "Ne gândim la victorie și la calificare"

FOTO: Raed Krishan +30   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 02 august 2017 21:05

Athletic Bilbao și Dinamo se vor duela joi, de la ora 21:45, în manșa a doua a turului III din preliminariile Europa League. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

**Corespondență din Bilbao de la Victor Vrînceanu și Raed Krishan (foto)**

Mijlocașul Paul Anton, care în sezonul trecut a jucat la Getafe, și fundașul spaniol Jose Romera au vorbit despre duelul cu formația bască.

"Cred că ar trebui să arătăm mai mult curaj. Am dovedit la București că atunci când avem curaj putem juca de la egal la egal cu o echipă foarte importantă din La Liga. Trebuie să arătăm curaj și mentalitate de învingători. Nu ne-a fost teamă la București, dar trebuie să fim conștienți că ei sunt mai valoroși. Acest lucru ne-a apăsat puțin. După 20 de minute, am dominat și am fost primii la minge.

Este un meci foarte important pentru istoria lui Dinamo. Am jucat multe meciuri importante, dar și acest joc va avea locul lui în amintirile mele.

În orice echipă sunt 2-3 jucători care pot decide un meci. Dar cei de la Bilbao au dovedit că forța grupului este principala armă a lor. Când joacă bine grupul, echipa este foarte periculoasă", a spus Paul Anton.

"Cu siguranță că va fi unul dintre cele mai importante meciuri din cariera mea. Jucăm cu o echipă mare din Spania, din Europa. Pe San Mames este o atmosferă foarte apăsătoare, dar nu ne gândim la fanii adverși, ci la faptul că jucăm 11 contra 11.

Ne gândim la victorie. Noi credem în calificare. Am demonstrat la București că putem să învingem. Nu pot spune un singur jucător periculos de la Bilbao. Au un lot foarte puternic și foarte valoros", a declarat Romera.

au sărbătorit aniversații zilei

Contra și-a pus elevii să formeze un culoar, iar sărbătoriții Valentin Costache, 19 ani, și Liviu Gheorghe, 18 ani, au trecut prin el, fiind bătuți pe spate de colegi (FOTO în galerie!).

La startul antrenamentului, pe gazon, a fost și finanțatorul dinamovist Ionuț Negoiță.

Citește și: Ce a spus Contra la conferința de presă: "Am pregătit bine fazele fixe! Nu îmi e frică" » Cum îi motivează pe jucători + a găsit tactica spaniolilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
popescu222
popescu222  •  03 August 2017, 11:11

Eu as fi multumit sa pierdem cu 2-1 sau 3-1, adica as vrea sa vad ca jucam curajos si marcam.

575178382684878
Gurica Ion  •  03 August 2017, 07:20

tre sa fii smintit sa ai impresia ca-i bati pe aia acasa.....o sa le dea scor de maidan!

fangigi
fangigi  •  02 August 2017, 22:08
Postat de alexbarosanu pe 02 August 2017, 21:24

o sa fie ca la ecarisaj!

Sau ca la tarla!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează