INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FC VASLUI 2-2, HAPOEL TEL-AVIV - RAPID 0-1, STEAUA - SCHALKE 0-0

Cornel Dinu: "Steaua nu şi-a scos armele la vedere contra lui Schalke"

Lui Mihai Costea nu i-a ieşit mai nimic contra lui Schalke
Lui Mihai Costea nu i-a ieşit mai nimic contra lui Schalke

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 17:17

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat prestaţiile celor trei echipe româneşti din prima etapă a grupelor Europa League.

"Rapid a jucat bine şi a obţinut o victorie meritată. Dinamo nu avea deloc un meci uşor contra lor. Rapidul are o echipă foarte bună, bine coordonată şi bine articulată. Ca valoare, are una dintre primele trei trupe din campionatul nostru, aşa că va fi un meci greu pentru Dinamo.

Vasluiul, chiar şi fără apărare, a făcut un rezultat deosebit în faţa unei echipe laziale destul de agresive, peste limita normalului. 3 sau chiar 4 jucători puteau fi eliminaţi pentru lovitură cu cotul. La 2-1 şi cu un om în plus Vasluiul putea mai mult.

Şi meciul nul al Stelei este un rezultat bun dacă ţinem cont de forma lui Schalke. Dar echipa germană nu mai e ce a fost, iar Steaua are în continuare probleme de finalizare. Nu şi-a scos armele la vedere, nu a avut nici o ocazie de gol, ceea ce spune multe", a spus Cornel Dinu la "Contraatac", la GSP TV.

În prima etapă a grupelor Europa League, FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 2-2, întîlnirea cu Lazio de la Roma, Rapid a învins cu 1-0 la Tel-Aviv, pe Hapoel, în timp ce Steaua a remizat la Cluj, 0-0 cu Schalke.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
haxor
haxor  •  18 Septembrie 2011, 12:05

si care sunt acele arme, ca eu sunt tare curios!? ;-) Oare Dodel a jucat la misto ptr a se proteja ptr meciul din campionat? :-))))))

andreirapid1923
andreirapid1923  •  16 Septembrie 2011, 22:54
Postat de alpin pe 16 Septembrie 2011, 19:27

Nea Cornele, ai bolunzit?!? Cum sa scoata Steaua armele sale de baza - valizele, brichetele, butoanele - tocmai in cupele europene?!? Ii desfiinteaza cei de la UEFA!!! "Armele" lor e bune in Liga mitico-manelista!!!

Fi tu sigur ca nu se intampla si in EL, CL ! Fotbalul a fost distrus de mafia pariurilor !

satyricon
satyricon  •  16 Septembrie 2011, 22:27
Postat de alpin pe 16 Septembrie 2011, 19:27

Nea Cornele, ai bolunzit?!? Cum sa scoata Steaua armele sale de baza - valizele, brichetele, butoanele - tocmai in cupele europene?!? Ii desfiinteaza cei de la UEFA!!! "Armele" lor e bune in Liga mitico-manelista!!!

Bai postacule! Esti platit bine vad, iti faci treaba constiincios, postezi la fiecare articol despre Steaua, angajatorii tai ar trebui sa-ti dea o prima. Ma asteptam ca dupa sezonul trecut al cufureilor tai sa o lasi mai moale, dar probabil ca ai foame mare de bani, trebuie sa injuri Steaua pe net, altfel nu-ti iei banii! Poate v-o trage Steaua si anul asta la voi acasa cu vre-o 3-4 goluri. Apropo cum e ca tu si cufureii tai sa stati acasa si sa va uitati cum Steaua joaca in Europa chiar pe stadionul vostru?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close