INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORŢI

Costel Gâlcă a comentat tragerea la sorţi pentru grupele Europa League » Ce obiective şi-a propus

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 18:19

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a vorbit despre tragerea la sorţi pentru grupele Europa League, unde echipa sa va întîlni Dinamo Kiev, Rio Ave şi Aalborg. 

"Pare o grupă destul de echilibrată, cu Dinamo Kiev, echipa care se bate anual la titlu în Ucraina, Aalborg, care este o campioană şi a venit din play-off-ul UEFA Champions League, ca şi noi.

Rio Ave este o necunoscută, aflîndu-se la prima participare din istorie şi, cu siguranţă, va dori să demonstreze că poate să se lupte cu echipe de top din Europa.

Obiectivul nostru este să mergem în primăvara europeană şi este unul realist. Mergem cu convingerea că vom ajunge cît mai departe în această competiţie.

Este un moment dificil pentru noi acum, fiindcă am pierdut calificarea în UEFA Champions League şi sper că, prin rezultatele viitoare, să depăşim această fază cu bine şi revenim la entuziasmul pe care l-am avut pînă acum atît noi, cît şi suporterii", a spus Gâlcă pentru site-ul oficial al Stelei.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (45)
tbonee
tbonee  •  30 August 2014, 07:29

Galca, poate daca nu mai joci cu 7 fundasi o sa si castigi si o sa te si califici, dar cand tu joci cu 4 fundasi si 3 inchizatori juma de ora in propriul careu, asta nu e mentalitate de invingator, trebuia sa atacati tot meciul si sa le dati 2-0 bulgarilor si stateai linistiti, asa ati jucat la 1-0 si era aproape aproape sa va iasa, dar fotbalul te pedepseste

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 00:52
Postat de ortega pe 29 August 2014, 23:32

Obiectivul realist al penibiluiui tătuc de eroi e să-l prindă paltonul ... Ceea ce nu prea cred ...

sincer ? nici eu...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 00:52
Postat de dan1771 pe 29 August 2014, 23:53

obiectiv sa jucam fotbal nu sa tragem de timp. sa invatam sa pasam si sa tinem de minge, sa stim cum sa tragem 11 m, samd.

realistic. agree all.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează