INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - STEAUA, JOI, 20:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Costel Gâlcă, avertizat de foştii stelişti din Ucraina: "Dinamo Kiev ne-a prins imediat descoperiţi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 09:54

Steaua va evolua joi în cel mai dificil meci meci din faza grupelor Europa League, în deplasare la Dinamo Kiev.
”Roş-albaştrii” au primit cîteva sfaturi înaintea contruntării, în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, chiar de la doi foşti jucători din Ghencea, Florentin Matei şi Eric Bicfalvi, care evoluează în prezent pentru Volyn Luţk, locul 7 în campionatul Ucrainei.

"I-am întîlnit în ultima etapă (n.r. înfrîngere cu 1-4). Marea greşeală a fost că i-am atacat. Făceam presing la portar! Vă daţi seama, ne-au prins imediat. Au două benzi letale, incredibile, Lens şi Iarmolenko. 

Nu pot să zic că îi văd favoriţi cerţi. Deşi sînt buni «rău», o echipă tare. Apărarea e greoaie însă, nu te impresionează. Atacantul care joacă în locul lui Mbokani, Kraveţ, nu iese cu nimic în evidenţă”, a explicat Matei. 

Bicfalvi i-a pus şi el în gardă pe elevii lui Costel Gâlcă: ”Dinamo marchează des la cornere şi la lovituri libere, are tot felul de scheme pentru astfel de situaţii şi jucători puternici, cu joc de cap bun".

Toate sfaturile celor doi stranieri pot fi citite numai în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală!


„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
zecs93
zecs93  •  01 Octombrie 2014, 14:57
Postat de satyricon pe 01 Octombrie 2014, 12:31

Ca si cei de la FC catzeaua! Unii sunt mai scoliti, altii mai putin. Nu voi sunteti cei mai in masura sa dati cu parul, mai ales in cazul de fata ;) !

da se vede ca esti din serialul cu Stan si Bran pe care ii ai la avatar, ala tine cu FC Brasov, nu tine cu niciuna din bucuresti, n-ai vazut ca pe noi ne numeste catzele srl, pe voi oitzele capitalei iar pe rapidisti ciorexxx

zecs93
zecs93  •  01 Octombrie 2014, 14:54

Hai Dinamo cel din Ucraina :)

nebraska
nebraska  •  01 Octombrie 2014, 13:25
Postat de valah1986campionii.europei pe 01 Octombrie 2014, 13:14

Gaborul Lali Shezarica, platit de bözgörul Paszkany cu sigla Stelei. Nu se mai poarta la cont mizeria de club asiatic CeFuRa Kolozsvari Vasutas Sport Club de cand ungurii fara tara au fost eliminați umilitor din UEFA cu 0-3. Stau bözgörii si gabörii ascunsi sub sigla altor conturi.

Valahu zinganeanu dementor,psihopat notoriu.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează