INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VARAZDIN - DINAMO, AZI, ORA 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Costel Orac îi mobilizează pe dinamovişti: "Trebuie să trecem de croaţi, beneficiile sînt foarte mari"

Costel Orac i-a încurajat pe dinamovişti înaintea meciului retur cu Vrazdin
Costel Orac i-a încurajat pe dinamovişti înaintea meciului retur cu Vrazdin

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 13:04

Dinamo joacă în această seară returul cu Varazdin, din turul 3 preliminar al Ligii Europa, un meci pe care jucătorii lui Liviu Ciobotariu sînt obligaţi să-l cîştige pentru a merge alături de Steaua, Rapid şi Vaslui în play-offul Europa League.

Costel Orac, fostul antrenor al echipei secunde a lui Dinamo,a încercat să-i încurajeze pe fotbaliştii din "Groapă" vorbind despre beneficiile pe care le-ar aduce o eventuală calificare în grupe.

"Să sperăm că ne vom califica, este foarte important jocul ăsta pentru a spera că Dinamo îşi poate îndeplini obiectivul calificării în grupe. E un beneficiu extrem de consistent din punct de vedere financiar, da şi din punct de vedere al jocului.

S-au făcut multe schimbări, jucătorii tineri au nevoie de rezultate pentru a avea o stare de spirit bună. În cupele europene e cu totul altceva decît în Liga 1, fiecare joc cîştigat îţi dă mult mai multă încredere. Trebuie să fim atenţi totuşi, dacă primim vreun gol atunci ne va fi extrem de greu", a spus Costel Orac la GSPTV.

Varazdin - Dinamo începe la ora 18:00 şi este transmis de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. În tur a fost 2-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
adrianlinte
adrianlinte  •  04 August 2011, 17:15

BENEFICIILE SUNT FOARTE MARI! AR MAI PUTEA MIMA FOTABALUL UN TUR IN EUROPA.IAR FOTBALUL ROMANESC AR AVEA NUMAI DE CISTIGAT.CE ZIC EU FOTBALUL?INTREG SPORTUL ROMANESC.POATE CHIAR CEL MONDIAL.

dudu68
dudu68  •  04 August 2011, 14:40

de ce trebuie sa plecam cu astfel de mentalitate..aoleu sa nu luam un gol, hai bah da-i in colo ca nu-s realul...au dat un gol, dati doua...si gata. daca si la astia mergem cu chilotii`n vine....atunci de ce a mai existat liberet sau cum dracu-i chema pe amaratii aia slovaci...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează