INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - AEK ATENA 0-2

CRAIOVA - AEK ATENA 0-2 // Alexandru Mateiu și Mihai Roman le mulțumesc copiilor din tribune: „Sunt tare mândru de ei”

FOTO: Facebook @UCVOficial
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 21:15

Craiova a pierdut prima manșă cu AEK Atena din turul III preliminar al Europa League, scor 0-2  (Mantalos '61, Livaja '85). Atmofera creată de copiii de pe „Ion Oblemenco” i-a încântat pe Alexandru Mateiu și Mihai Roman II. 

  • Returul AEK Atena - Craiova va avea loc joia viitoare, la Atena,  fără spectatori.
  • Dacă trec de greci, oltenii se vor duela cu învingătoarea meciului Sparta Praga / Trabzonspor. Primul meci se va juca în România.

„Nu am făcut un meci atât de prost. Am avut șansele noastre, dar asta se întâmplă când joci cu echipe de asemenea nivel. Profită de fiecare ocazie.
Avem șanse mici în continuare, dar nu este imposibil. Vreau să facem un meci bun acolo, să jucăm un fotbal frumos și ce o fi o fi. Urmează meciuri grele și trebuie să ne recuperăm. 

I-am auzit tot meciul pe copiii din tribune. A fost o atmosferă foarte frumoasă. Sunt tare mândru de ei. Poate dacă era stadionul plin jucam altfel azi. Așa a fost să fie și nu avem nicio scuză. Trebuia să câștigăm!”, a declarat Alexandru Mateiu pentru Look Sport.

Aproximativ 3.000 de copii alături de profesorii lor au venit la meci, după ce UEFA a închis tribunele Craiovei pentru evenimentele de la meciul cu Honved.

„Le mulțumim copiilor. Au făcut o gălăgie destul de mare. Bine că nu a fost stadionul gol”
Mihai Roman II

Mateiu nu știa nimic despre schimbul dintre Tiago Ferreira și Mihai Bălașa: „Am auzit doar aseară de transfer. Tiago e aici lângă noi. Îl întreb acum. Poate a venit să își ia rămas bun”.

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

CRAIOVA - AEK ATENA 0-2 // „Leuții” n-au fost suficienți! Grecii, mai buni decât oltenii pe „Ion Oblemenco”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează