INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - AEK ATENA 0-2

CRAIOVA - AEK ATENA 0-2 // Corneliu Papură crede în continuare în calificare » Ce spune despre transferul lui Mihai Bălașa

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 21:17

Craiova a pierdut prima manșă cu AEK Atena din turul III preliminar al Europa League, scor 0-2 (Mantalos '61, Livaja '85). Corneliu Papură nu dezarmează după eșecul de astăzi.

  • Returul AEK Atena - Craiova va avea loc joia vitoare, la Atena,  fără spectatori.
  • Dacă trec de greci, oltenii se vor duela cu învingătoarea meciului Sparta Praga / Trabzonspor. Primul meci se va juca în România.

„Regretul acestei partide este că nu am marcat. Am adus mingea de multe ori în fața porții, dar nu am găsit soluția ideală pentru a trimite în poartă. Mergem să jucăm și la retur. Nu văd ce ne-ar împiedica să nu marcăm acolo. Apoi vom vedea.

La primul gol ne-au prins pe o contră. Când au avut o situație au profitat din plin, așa se întâmplă cu jucătorii experimentați.

Dacă aveam publicul în seara asta ar fi fost fantastic. Am un sentiment de frustrare că nu am fost alături de fanii noștri. Nu cred că pierdeam cu ei”, a declarat Corneliu Papură pentru Look Sport.

Papură: „L-am vrut pe Bălașa”

Craiova l-a cedat pe portughezul Tiago Ferreira FCSB și l-a adus în schimb pe Mihai Bălașa. Papură crede că mutarea este una inspirată.

„Cu siguranță mi l-am dorit. Dacă nu, nu s-ar fi făcut. Este un transfer pe care l-am vrut. Sper ca jucătorii aduși să se acomodeze cât mai bine și să ne ajute. Cu siguranță mai suntem în discuții și cu alți jucători. Sperăm să îi aducem pe cei potriviți”, a explicat Papură.

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

CRAIOVA - AEK ATENA 0-2 // „Leuții” n-au fost suficienți! Grecii, mai buni decât oltenii pe „Ion Oblemenco”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
2219685258092191
Bajea George  •  09 August 2019, 08:03

Să sperăm că după ce vom smulge lui Sepsi un punct, conducătorii lui CSU să realizeze și ei că Papură n-are nici o treabă cu fotbalul. Jucătorii, au un nivel calitativ individual destul de bun numai că nu au nici un fel de relații de joc, nici scheme și traiectorii de joc. Toată lumea vrea să marcheze, niciun fel de colaborare. La Atena, dacă scapă cu 4 goluri încasate, să fie bucuroși.

155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  08 August 2019, 23:33

Ce să zică SĂRACU??? Sunt fan U. Craiova, dar asta nu mă împiedică să afirm că dacă transferă DOI FUNDAȘI CENTRALI, își revine Koljic și revine MANGIA, s-ar putea să ocupe locurile 4-5. Dacă NU, o să tot ,, MANGIaRE PAPaRĂ!,,

gardenparty
gardenparty  •  08 August 2019, 23:14

Ce fumează Papură ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează