INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - HONVED 0-0 (3-1 LA PEN.)

CRAIOVA - HONVED 0-0 (3-1 la pen.) // UEFA nu iartă! Ce a decis după un meci cu incidente identice cu cele de pe „Ion Oblemenco”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 23:18

Craiova a trecut de Honved la finalul unei duble manșe dramatice în Europa League, câștigată de olteni la penalty-uri, scor 3-1 (0-0 în timpul regulamentar). CS Universitatea riscă să joace fără spectatori meciul cu AEK Atena din turul III.

Oltenii au șanse mici să aibă suportul fanilor la turul cu AEK Atena. Incidentele din ultimul minut al prelungirilor, când arbitrul din Irlanda de Nord a fost lovit cu un obiect aruncat din Peluza Nord, vor fi judecate de UEFA, iar GSP a găsit un caz asemănător din ediția precedentă a cupelor europene.

Pe 9 august 2018, în turul III preliminar al Europa League, la meciul dintre Sturm Graz și AEK Larnaca, un asistent a fost lovit cu un obiect din tribune și a avut capul spart. Tușierul a fost înlocuit de al patrulea oficial. Meciul a fost întrerupt timp de 30 de minute, la scorul de 0-2. Decizia forului european a fost una aspră: un meci de pe teren propriu cu porțile închise și unul în probatoriu (dacă incidentele se repetă în decurs de doi ani, vor primi încă un meci suspendare) și o amendă de 30.000 de euro.

Craiova va juca în fața unui stadion gol și returul cu AEK Atena, grecii fiind pedepsiți de UEFA pentru incidentele din meciul cu Ajax, din sezonul trecut al Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
boierasul
boierasul  •  02 August 2019, 13:53
Postat de cpt.ahab pe 02 August 2019, 08:21

Craiova e un Caracal mai mare.

Sa nu uitam ce migratie a fost spre Bucuresti in anii 90 )) tot raul din aceasta tara de la BUCURESTI vine.

boierasul
boierasul  •  02 August 2019, 13:49
Postat de sl_dealmagro pe 02 August 2019, 11:28

Nu pot sa inteleg ce e in capul unuia care in minutul ala alege sa dea cu petarda. Pai bah, daca ai minim un neuron in capul ala patrat, atunci stii ca in fractiunea de secunda in care a plecat petarda/bricheta, nu mai joci cel putin meciul urmator cu spectatori. Ce ai castigat bai ***? Si aia de langa el....nu va ganditi la consecinte? Ati merita sa pierdeti la masa verde. Din pacate tot se va gasi data viitoare un *** care sa arunce cu ceva. Natie de subdezvoltati intelectual!!!

Subdezvoltat mintal esti tu bai neicaNIMENI. Cum iti permiti sa jignesti o tara intreaga pentru fapta unuia??? Te crezi asa evoluat??

boierasul
boierasul  •  02 August 2019, 13:47
Postat de melcul_furios pe 01 August 2019, 23:55

Practic doua echipe cu suporteri barbari se vor intalni sa joace un fotbal de care nu ii pasa nimanui. E bine.

civilizatule mergi la opera,stai conectat pe FB si lasa barbarii sa mearga la meci)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează