INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - HONVED

INCIDENTE CRAIOVA - HONVED // FOTO 30 de minute NU s-a jucat pe „Ion Oblemenco”! Arbitrul a fost lovit din peluză, meciul s-a reluat cu rezerva la centru

FOTO: Captură @Look Sport +4   FOTO
FOTO: Captură @Look Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 22:00

Craiova și Honved au jucat o dublă manșă dramatică în Europa League, câștigată de olteni după penalty-uri, scor 3-1 (0-0 în timpul regulamentar). În ultimul minut al prelungirilor, 119, arbitrul înfruntării, Arnold Hunter din Irlanda de Nord, s-a prăbușit pe teren după ce a fost lovit cu un obiect din peluză în timp ce o petardă a explodat la un metru de el. Partida a fost întreruptă 30 de minute!

Un meleu provocat de Carlos Fortes în ultimul minut al prelungirilor a degenerat. Qamer Qaka și-a lovit un adversar cu pumnii în zona gâtului (arbitrul a uitat până la urmă să-l mai elimine), iar Arnold Hunter, arbitrul din Irlanda de Nord al partidei, s-a prăbușit pe teren. 

O petardă explodată la câțiva metri de el l-a amețit serios și în același timp „centralul” a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, probabil o brichetă.  A fost nevoie de intervenția ambulanței prezente la stadion.

După o pauză de mai bine de 30 de minute și momente de incertitudine, jocul a fost continuat cu arbitrul de rezervă la conducere. După doar 30 de secunde, acesta a fluierat finalul prelungirilor și startul seriilor loviturilor de departajare. 

„Dacă meciul s-ar fi oprit, Craiova pierdea la masa verde. Am avut impresia că oficialii UEFA delegați nu știau regulamentu. Au bâlbâit foarte mult luarea unei decizii”Ion Crăciunescu, pentru GSP.ro

Vezi și: 

Gică Hagi face o promisiune după eliminarea din Europa League: „Stați liniștiți, o să fac asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dansy
dansy  •  02 August 2019, 10:37

Arbitrul parca a fost din portelan.Cand a primit o m inge in cap,o pasa, nu un sut tare spre poarta parca era beat.a stat vreo doua minute ca sa isi revina. La faza cu petarda langa el erau patru jucatori-doi de la Honved si doi de la Universitatea. si singurul care este "afectat" este acest arbitru de portelan.Imi aduc aminte de "Bricheta" al nostru care acum e sef la arbitrajul romanesc.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  02 August 2019, 08:06

De unde o fi gasit UEFA mimoza asta de arbitru?! Credeai ca-si da duhul dupa ce l-a atins o minge peste fata, iar la explodarea petardei a lesinat efectiv de frica ,ca fizic n-a fost asa afectat. Ca l-a identificat pe cel care a aruncat petarda e fff bine. Sa i se impute amenda de la UEFA si valoarea a 25.000 bilete pentru cate meciuri suspenda terenul(daca vor face). Asta pe langa sanctiunile penale legale.

migo78
migo78  •  02 August 2019, 00:45

Fata de ***, suntem niste sfinti, fara indoiala...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează