INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - HONVED (ÎN TUR 0-0)

CRAIOVA - HONVED / Gazonul îi avantajează pe maghiari » Vești proaste pentru olteni înaintea returului din Europa League

Imagine de la returul cu Sabail, de joia trecută, în care bucăți de gazon săreau la fiecare intervenție mai energică // FOTO sportpictures.eu
Imagine de la returul cu Sabail, de joia trecută, în care bucăți de gazon săreau la fiecare intervenție mai energică // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2019 08:43

Suprafața de joc a stadionului „Ion Oblemenco”, pe care se va juca partida dintre Craiova și Honved, se află și acum într-o stare precară, ceea ce se potrivește mai bine sitlului heirupist al lui Honved. 

  • CS Universitatea Craiova - Honved se joacă joi, de la ora 19:15 și poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 1 și Look Sport. În tur a fost 0-0.

Alex Mateiu a atras atenția că suprafața de joc de pe „Ion Oblemenco” va juca un rol foarte important în returul din Bănie cu Honved.

„Trebuie să intrăm mult mai bine în teren, iar cel mai greu adversar va fi gazonul nostru. Dacă vom avea parte de unul bun, nu cum a fost în ultima etapă de campionat, sigur ne vom califica”, a spus mijlocașul oltenilor.

Dar șansele sunt infime ca terenul să arate mai bine. Ceea ce Primăria, administratora arenei, n-a reușit într-un an, deși plătește un specialist „de la București” cu 26.300 de euro „pentru consultanță”, nu se poate rezolva peste noapte.

Iar gazonul, aflat și acum într-o stare precară, se mulează mai degrabă pe stilul maghiarilor, „bazat pe forță, pe faze fixe și mingi lungi” cum l-a caracterizat Bărbuț, decât pe cel tehnic al oltenilor. 

„Ungurii ne-au luat foarte din scurt și dur în anumite momente. Când încercai să verticalizezi, interveneau. Adică picioare, coate, faulturi, tras de tricou” Sorin Cârțu, președinte U Craiova

„Am întâlnit o echipă foarte agresivă. Cred că prea agresivă, iar arbitrul mi s-a părut modest. Nici în Antalya nu ne-a fluierat un asemenea arbitru” Alexandru Mateiu, mijlocaș U Craiova

„Am auzit că la Craiova vor fi 30.000 de oameni în tribune. E bine. Pe mine nu mă stresează stadioanele pline. Mai degrabă mă motivează”
Bence Bano-Szabo, mijlocaș Honved

Revine Ioniță?

Alex Ioniță II s-a accidentat înaintea returului cu Sabail, dar președintele Sorin Cârțu vine cu vești bune.

„Alex a reintrat în programul de pregătire al echipei. Ușor, ușor o să înceapă și el să joace, să ne ajute cât poate, o jumătate de oră poate, 25 de minute, vedem”, a declarat Sorinaccio la Telekom Sport.

Citește și:

Dan Petrescu despre FCSB și CS Universitatea Craiova: „Au avut adversari modești, nu ca noi și Viitorul!” + „Bursucul” crede că Hagi va întoarce scorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
865649993470573
Ionutz Dorian  •  01 August 2019, 07:42
Postat de lionforever pe 27 Iulie 2019, 10:54

Trebuie facut ceva cu gazonul e execrabil se riscă accidentarea jucătorilor, dar primarul *** îl doaren palarie el mărește gigacaloria. Jos *** roșii!

la cati bani a facut rotaru in ultimii 2 ani din bilete+abonamente, nu mai vb de jucatorii vanduti, schimba el singur gazonul , dar omul are arici la buzunar, sta dupa autoritatile locale.

lionforever
lionforever  •  27 Iulie 2019, 10:54

Trebuie facut ceva cu gazonul e execrabil se riscă accidentarea jucătorilor, dar primarul *** îl doaren palarie el mărește gigacaloria. Jos *** roșii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close