INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO Prima reacție a lui Dan Petrescu după ce a văzut grupa din Europa League: „Degeaba suntem mulțumiți dacă nu facem puncte! Vreau să ne calificăm”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 16:56 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 17:46

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a analizat înainte de meciul cu Viitorul, grupa de Europa League din care face parte campioana României și spune că grupa este una accesibilă și vrea să se califice din nou în primăvara europeană.

  • Echipa din Gruia face parte din Grupa A, alături de AS Roma, Young Boys și ȚSKA Sofia - toate detaliile despre adversare, AICI.

„Anul trecut, când a fost tragerea la sorți, speram să nu ne facem de râs și să obținem măcar o victorie. Nu mă gândeam că vom avea patru victorii și că ne calificăm. Mă gândeam să nu ne facem de râs. Ăsta e adevărul. Poate eu sunt altfel decât antrenorii care promit multe și nu fac nimic.

Grupa pare mai accesibilă decât cea de anul trecut, dar dacă suntem mulțumiți de grupă și nu facem puncte, degeaba suntem mulțumiți! Roma e favorită să câștige grupa, După ea vine Young Boys, care în mod normal joacă prin Champions League, iar după aceea urmăm noi și ȚSKA Sofia. Poate cu un avantaj pentru noi că avem mai multă experiență.

Dacă anul trecut nu mă gândeam la calificare, acum mă gândesc serios că vreau să ne calificăm mai departe! Anul trecut nu ne-am făcut de râs și am jucat de la egal la egal cu Sevilla. Mă gândesc că avem șansele noastre să ne calificăm. 

Nu-mi doream Celtic, Maccabi sau Sparta Praga. Roma e o echipă bună, dar aș fi preferat Londra, că nu am mers de mult. Îmi doream Tottenham sau Arsenal. Nu aș fi corect dacă aș spune că e o grupă foarte grea sau imposibilă. Trebuie să încercăm să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

VIDEO Ce spune Dan Petrescu despre grupa din Europa League

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - KuPs

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV CFR Cluj, prima reacție după tragerea la sorți a grupelor UEL: „Puteam să cădem mai rău” » Se anunță noi transferuri

CFR Cluj, noroc la tragerea la sorți! Campioana merge din nou la Roma + două adversare accesibile » Totul despre rivalele din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  03 Octombrie 2020, 08:24

Sa nu ne poticnim de bulgari. Cand i-am considerat sub noi ca valoare, ne-au 'tras-o' (scuze!). Cat despre Young Boys, este o echipa care daca prinde o zi dezinvolta te face 'arsice'. Vnimanie, vnimanie-parle eine intenditore...

markksson
markksson  •  02 Octombrie 2020, 20:15

Vezi, Dane, ca se poate sa lasi deoparte bocitul ala ipocrit? In sfarsit o analiza normala si obiectiva - care se potriveste de minune cu nivelul tau de cunostinte fotbalistice (capitol la care ii bati pe foarte multi din Europa). Daca mai renunti si iesirile alea isterice pe care le ai cateodata, poate ai sansa sa ajungi la Londra, intr-o zi, ca un lord. Arunca un ochi la prestanta lui Steven Gerrard, e un exemplu bun din punctul acela de vedere.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează