INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL TEL AVIV - RAPID, AZI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dănuţ Perjă prefaţează duelul Rapidului cu Hapoel: "Noi mai organizaţi, ei mai ambiţioşi"

În cele 8 sezoane la Rapid, Perjă a cîştigat un titlu (2002-2003), trei Cupe (2002, 2006, 2007) şi trei Supercupe ale României (2002, 2003, 2007)
În cele 8 sezoane la Rapid, Perjă a cîştigat un titlu (2002-2003), trei Cupe (2002, 2006, 2007) şi trei Supercupe ale României (2002, 2003, 2007)

Articol de , - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 01:54

Fost fundaş al Rapidului şi al lui Beitar Ierusalim, marea rivală a lui Hapoel, Dănuţ Perjă explică la ce să se aştepte rapidiştii în această seară


- Dănuţ, e Hapoel de speriat?
- Să ştiţi că n-au jucători extraordinari, dar sînt foarte arţăgoşi. Israelienii sînt mai ambiţioşi decît noi. Rapid este însă mai valoroasă, mai bine organizată şi cred că nu va pierde jocul. Va fi 1-1 sau 2-1 pentru noi!

- Cum e atmosfera de pe Bloomfield Arena?
- Am fost de mai multe ori acolo ca adversar, în tricoul lui Beitar şi în cel al lui Rapid, în urmă cu 5 ani, cînd am terminat 2-2. Echipa lui Răzvan va evolua într-o atmosferă incendiară. Şi fanii israelieni sînt scandalagii, nu de puţine ori ies scîntei la meciurile tari, dar la ei incidentele din jurul arenei sînt potolite rapid de poliţişti călare.

- Ce-ţi mai aduci aminte de la acel Hapoel - Rapid din 2006?
- Atunci am plătit tribut unor greşeli colective şi n-am luat decît un punct. Conducerea în frunte cu domnul Copos era supărată la finalul meciului pentru că întîlnisem o echipă de bătut.

- Cu ce amintiri ai rămas din Israel?
- Cea mai frumoasă a fost chiar la un derby cu Hapoel în deplasare. L-au invitat pe Roberto Baggio să dea lovitura de începere. Am fost onorat să mă aflu în preajma unui asemenea fotbalist.

HAPOEL - RAPID
Stadion Bloomfield, azi, 20:00, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO
Hapoel: Edel - Atia, Pecalka, Badir, Fransman - Cohen, Abutbul, Igiebor, Gordana - Tamuz, Damari
Rezerve: Kleyman, Shushan, Abass, Al Lala, Toama, Oremus, Kende
Antrenor Dror Kashtan

Rapid: D. Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Ezequias - Apostol, Alexa, Herea - M. Roman, Pancu, Surdu
Rezerve: Straton, Grigore, Cassio, Creţu, Bozovici, Grigorie, Glauber, Teixeira
Antrenor: Răzvan Lucescu

26 de meciuri a jucat Perjă pentru Beitar Ierusalim în sezonul 1999-2000

"În Israel te simţi respectat, te simţi fotbalist. Pentru jucătorii lor, suporterii fac orice!"

"Aş fi vrut să rămîn să mai joc la Beitar, însă domnul Ştefan de la Ceahlăul n-a mai dorit să mă împrumute. Oricum, în Israel tocmai începuse războiul, iar soţia mea născuse"
Dănuţ Perjă, fost fundaş Rapid

"Nu vorbesc, sînt cel mai bun!" :)
Preşedintele Dinu Gheorghe a refuzat să discute cu presa la plecarea în Israel. Oficialul rapidist l-a ironizat pe Mihai Stoica, managerul Stelei, declarînd în timp ce se îndrepta spre autocar: "Nu vorbesc cu voi, sînt cel mai bun preşedinte de club". "Vamă" l-a înţepat pe MM, după ce stelistul spusese zilele trecute: "Sînt cel mai bun conducător din România, cînd va fi unul peste mine, îi voi strînge mînă".

Hapoel, probleme cu fundaşii
Antrenorul israelienilor, Dror Kashtan, are mari probleme în defensivă înaintea jocului din această seară. Va fi nevoit să improvizeze şi intenţionează să-l retragă pe "decarul" Badir în centrul apărării. Hapoel şi-a recîştigat totuşi cel mai bun executant al fazelor fixe. După un conflict cu conducerea, mijlocaşul de picior stîng Salim Tuama (32 de ani) a fost iertat şi face parte din lot pentru înfruntarea cu Rapidul.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
alecs555
alecs555  •  15 Septembrie 2011, 13:46

Ce prosti is g.s.p.-istii astia. Vorbesc despre Perja si pun poza cu Buga langa articol =)))) Cepenibili!

rapidrapidfast
rapidrapidfast  •  15 Septembrie 2011, 12:09

trebuie sa cistigam...forzza racazzi tiger dr taberei

devilox
devilox  •  15 Septembrie 2011, 11:44

no bozo ?:(

Vezi toate comentariile (8)
Comentează