INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EINTRACHT - WEST HAM 1-0

Ieșire violentă a managerului de la West Ham, în timpul semifinalei Europa League cu Frankfurt

David Moyes/ foto: Guliver/GettyImages
David Moyes/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2022 10:50 / Actualizat vineri, 06 mai 2022 12:25

Managerul lui West Ham, David Moyes, a avut o ieșire violentă la adresa unui copil de mingi. Nervos, a șutat mingea în direcția lui și a fost eliminat imediat. Englezii au pierdut calificarea, învinși și în returul de la Frankfurt: 0-1.

Frankfurt a intrat joi în sărbătoare, după ce Eintracht a bifat a treia finală de cupă europeană din istoria clubului. Însă returul semifinalei cu West Ham (1-0) a fost umbrit de câteva momente neplăcute. 

Generația Madrid-Miracol » Real, echipa cu nouă vieți în drumul către al 14-lea triumf în Ligă + B, de la Benzema și Balonul de Aur
REAL MADRID
Generația Madrid-Miracol » Real, echipa cu nouă vieți în drumul către al 14-lea triumf în Ligă + B, de la Benzema și Balonul de Aur

Cel mai jenant s-a consumat în minutul 77 și l-a avut în prim-plan pe managerul londonezilor, David Moyes. Nervos că, aflați în avantaj pe tabelă și cu om în plus din minutul 19 (eliminat Creswell), amfitrionii trăgeau de timp, tehnicianul scoțian i-a cerut unui băiat de mingi să-i paseze rapid mingea ieșită în aut. Dar când acesta i-a expediat-o fără prea mare tragere de inimă, Moyes a șutat-o cu furie în direcția lui. 

„Centralul” spaniol Jesus Gil Manzano n-a ezitat niciun moment și i-a arătat direct cartonașul roșu! La final, managerul lui West Ham și-a cerut scuze, dar s-a și amuzat pe seama momentului respectiv: „Îmi pare rău pentru ce am făcut, dar mi-a trimis balonul foarte lent și m-am enervat. Oricum, mi-a ieșit un voleu frumos!”.

Incidente în Frankfurt

Și suporterii și-au dat în petic. Înaintea partidei, fanii lui West Ham și-au făcut de cap prin oraș, iar poliția a operat 30 de arestări. La final au fost cei ai lui Eintracht care le-au dat bătăi de cap autorităților. De bucurie, au invadat terenul, iar apoi, în afara stadionului, circa 1.000 de huligani au încercat să-i atace pe rivalii englezi, însă au fost ținuți la distanță cu ajutorul tunurilor cu apă.

2 finalede cupă europeană a disputat Eintracht până acum. Una în 1960, în Cupa Campionilor Europeni, 3-7 cu Real, și o alta, câștigată, în 1980, în Cupa UEFA: 2-3 și 1-0 cu Borussia Monchengladbach

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mesajul lui Ianis Hagi pentru coechipierii de la Rangers: „De la pierderea inimii și sufletului vestiarului la finishul măreț al lui John”

Cunoaștem finala Europa League! Fără Ianis Hagi, Rangers a produs surpriza și e în ultimul act! Finală cu Frankfurt, pe 18 mai + suporterii nemților au sărbătorit pe teren!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  06 Mai 2022, 17:16

Cred ca invatat si Moyes cate ceva de la Sumudica ;)

kordell
kordell  •  06 Mai 2022, 15:46

Si-o fi adus aminte subit de un anume meci disputat la Bucuresti cu ani in urma :)))

iulihenry14
iulihenry14  •  06 Mai 2022, 12:26

Pai cum ma ca parca doar in Romania se intamplau astea. Restul tarilor parca erau civilizate si totul era lapte si miere

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close