INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - LEIPZIG 3-1

Mesajul lui Ianis Hagi pentru coechipierii de la Rangers: „De la pierderea inimii și sufletului vestiarului la finishul măreț al lui John”

Ianis Hagi a urmărit triumful lui Rangers în fața est-germanilor de acasă, din fața televizorului.
Ianis Hagi a urmărit triumful lui Rangers în fața est-germanilor de acasă, din fața televizorului.

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2022 10:13 / Actualizat vineri, 06 mai 2022 11:15

Ianis Hagi a urmărit triumful lui Rangers în fața est-germanilor de pe stadion. Iar la final i-a felicitat pe coechipieri pe teren, dar și printr-un mesaj postat pe Facebook. Internaționalul român se află în recuperare din ianuarie după o ruptură de ligamente încrucișate.

Învinsă cu 1-0 la Leipzig, săptămâna trecută, Rangers a reușit să răstoarne rezultatul, joi, la Glasgow, și va disputa pe 18 mai finala cu Eintracht Frankfurt, la Sevilla

Finală de 7* pe stadion de 3* » GSP a vizitat arena care ar putea găzdui duelul de titlu din Liga 1: „Deja ne sună oamenii că vor câte 1.000 de bilete”
STADION
Finală de 7* pe stadion de 3* » GSP a vizitat arena care ar putea găzdui duelul de titlu din Liga 1: „Deja ne sună oamenii că vor câte 1.000 de bilete”

Ianis Hagi a lipsit și de la returul cu RB (3-1), aflându-se de luni bune în recuperare, după ruptura de ligamente încrucișate suferită în ianuarie. A fost pe Ibrox Park și le-a ținut pumnii coechipierilor, iar la final a coborât pe gazon și s-a bucurat alături de ei. Apoi, a postat pe Facebook nu doar fotografii cu sărbătoarea de la stadion, ci și un mesaj. 

Ianis Hagi: „Ne vedem la Sevilla!”

„Ce noapte specială, de la pierderea inimii și sufletului vestiarului la finishul măreț al lui John.Copilul Ibrox-ului, pur și simplu diferit. Ne vedem la Sevilla!”, a scris internaționalul român.

Ianis făcea referire la golul cu care John Lundstram a închis tabela pe Ibrox, 3-1, în minutul 80. Rangers a avut 2-0 pe tabelă la pauză (Tavernier, Kamara), însă francezul Nkunku i-a readus pe germani în joc (70). Speranțele oaspeților, modești la Glasgow, s-au năruit doar 10 minute mai târziu. 

Ianis nu va evolua nici în finala de la Sevilla. El se recuperează cu unul dintre cei mai buni medici din lume, Andrew Williams, cel care a salvat carierele mai multor fotbaliști, în frunte cu olandezul Virgil van Dijk (FC Liverpool), însă bun de joc va fi abia în august, septembrie.

1972e anul în care Rangers a câștigat singurul trofeu european din palmares, Cupa Cupelor. În această competiție a mai disputat două finale, în 1961 și 1967. Scoțienii au jucat o finală și în Cupa UEFA (2008)

Citește și:

Generația Madrid-Miracol » Real, echipa cu nouă vieți în drumul către al 14-lea triumf în Ligă + B, de la Benzema și Balonul de Aur

Le Parisien: Mbappe a bătut palma cu PSG » Mama francezului neagă acordul de principiu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
108779877311497
George Ionescu  •  06 Mai 2022, 15:38

speram sa nu te mai vedem la nationala...

klauz
klauz  •  06 Mai 2022, 15:05

Deci ati ajuns sa faceti un articol dintr-o postare pe facebook a unuia? Bravo gsp, o adevarata redactie...

klauz
klauz  •  06 Mai 2022, 15:04

Norocul lor a fost ca piciorul de lemn eanis nu a jucat. Catastrofa din parcarea de la ovidiu incurca pe toata lumea... Zero talent.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează