INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TURUL III

Dinamo - Athletic Bilbao » Dănciulescu a dezvăluit care sunt șansele ca Juan Albin să joace contra bascilor

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 19:47

Juan Albin a evoluat 85 de minute pentru Dinamo în amicalul jucat de "câini" cu Metaloglobus (2-1), dar Ionel Dănciulescu susține că fotbalistul mai are de slăbit înainte de a atinge potențialul maxim.

"Albin a jucat 85 de minute, dar mai are de lucrat din punct de vedere fizic. Nu știu dacă va juca la Botoșani, mai are de slăbit un kilogram, două, și probabil va fi în lot pentru meciul cu Bilbao.

Este un jucător extraordinar de valoros și nu vrem să-l expunem. Vrem să-l băgăm când va fi bine din punct de vedere fizic. Până atunci, putem folosi jucătorii mai tineri", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Juan Albin este cea mai importantă achiziție a lui Dinamo în această perioadă de transferuri. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a fost împrumutat pentru un sezon de la Veracruz.

Dinamo va juca primul meci din "dubla" cu Athletic Bilbao din turul al treilea preliminar al Europa League pe teren propriu, pe data de 27 iulie, de la 20:30. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
fangigi
fangigi  •  20 Iulie 2017, 22:32
Postat de sadiku pe 20 Iulie 2017, 21:41

O sa fii surprins acel imperator este randoom , ion palnie , iosif ...acelasi trist din jud bacau

Nu cred, imperator e mort de mult, el era octogenar inca de acum 10 ani!:)))

randoom_._
randoom_._  •  20 Iulie 2017, 22:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai asta spune si el,ca voi dinamopvistii nu aveti facultate. acuma tu,ca dinamovist,mai si confirmi asta.

pedro_nr1
pedro_nr1  •  20 Iulie 2017, 22:27
Postat de dinamo_fan pe 20 Iulie 2017, 22:04

alo, spiristii din redactie.. putem avea si noi un colt de site unde sa discutam despre Dinamo fara pagini intregi de jigniri, comentarii cenzurate. daca vreau sa-i raspund cuiva care vorbeste la subiectul articolului sa nu-l caut cu 3-4 pagini in urma ? credeti ca se poate totusi, inteleg ca noi astia cu facultati pe bune terminate, realizati in viata, fara frustrari si iubitori de sport nu facem parte din publicul vostru target. dar totusi un coltisor acolo undeva fara sadici, fara bakunini, iosifi si toata *** de troli si conturi multiple credeti ca putem avea, sau pur si simplu cerem prea mult ?

sorry, man ... cei cu facultate nu intra sa comenteze pe GSP, un site unde toti agramatii posteaza, unde limba romana e straina chiar si unor asa zisi "jurnalisti" !

Vezi toate comentariile (66)
Comentează