INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, 27 IULIE

Dinamoviștii ard de nerăbdare să revină în Europa după 5 ani: "Așteptăm 40.000 de câini cu Bilbao și o atmosferă incredibilă"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 18:14

Dinamo revine în cupele europene după cinci ani, dar va avea o misiune dificilă în turul 3 preliminar din Europa League. "Câinii" vor întâlnit Athletic Bilbao, iar Adrian Mutu se așteptă ca suporterii roș-albilor să facă diferența.

"Ne așteptăm la 40.000 de câini care să ne încurajeze, iar atmosfera să fie una incredibilă. Ne întoarcem după 5 ani în cupele europene, iar fanii au acum ocazia să facă spectacol și în Europa", a fost mesajul lui Mutu pentru ultrași.

Directorul general al lui Dinamo a făcut o caracterizare spaniolilor de la Bilbao: "E adversarul pe care nu l-am vrut, o echipă cu mare experiență în cupele europene, mai ales în Europa League, unde a jucat finala (n.r. în 2012, la București, 0-3). Ei au prima șansă, suntem conștienți, dar le promit suporterilor că vom lupta până la sfârșit. Vom da totul pe teren! Ei vor munci foarte mult și vor alerga mult ca să ne elimine".

Prima manșă a întâlnirii dintre Dinamo și Athletic Bilbao se va juca pe 27 iulie, pe Arena Națională. Returul va avea loc în Spania, pe 3 august.

Ultimul meci al lui Dinamo în Europa a fost în august 2012, 1-2 cu Metalist Harkov, fiind astfel eliminată în play-off-ul EL.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
manty_one
manty_one  •  14 Iulie 2017, 21:55

bye,bye minam0...pregatiti-va ptr la anul!.))))))))

spinoza
spinoza  •  14 Iulie 2017, 21:15

Lasati-i sa se pregateasca de Liga Campionilor!

sakamoto
sakamoto  •  14 Iulie 2017, 20:58

Daca ar sufla hotzomanu-sau tudor, de ce nu-militzienii ar avea o shansa. Mica, mica, cit e aia la furnica, dar totushi ar fi. Asha cu cine shtie ce dushmani ar sufla...lasatzi orce sperantza baietzi! Concentratzi-va mai bine la jocurile din Liga Ororilor. Cu putzintica rabdare, dinamu ar putea fi chiar si campioana. Ura si la gara!

Vezi toate comentariile (83)
Comentează