INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DELEGARE

Pe lângă Istvan Kovacs, alte două brigăzi de arbitri români vor oficializa meciuri din competițiile europene în această săptămână

Marian Barbu
Marian Barbu

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 16:34 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 16:34

Istvan Kovacs (39 de ani) a fost delegat de UEFA să conducă de la centru partida dintre AC Milan și Borussia Dortmund, din runda cu numărul 5 a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Alte două brigăzi de arbitri din România au fost delegate să conducă meciuri în această săptămână în competiţiile continentale.

Insider de la Rapid: Bergodi a făcut prăpăd după meci. Daniel Niculae a rămas în ușa vestiarului
RAPID - U CLUJ 2-3
Insider de la Rapid: Bergodi a făcut prăpăd după meci. Daniel Niculae a rămas în ușa vestiarului

Horațiu Feșnic va conduce meciul dintre Maccabi Haifa și Rennes din Europa League

Horațiu Feșnic va conduce meciul dintre Maccabi Haifa (Israel) și Rennes (Franța), care se va disputa joi, de la ora 19:45, la Budapesta, pe Puskas Arena. Feșnic va fi ajutat de arbitrii-asistenți Valentin Avram și Alexandru Cerei, cel de-al patrulea oficial fiind Rareș George Vidican. În camera VAR vor fi tot doi arbitri români, Cătălin Popa și Andrei Chivulete, potrivit News.ro.

Rennes este liderul grupei F din Europa League, cu 9 puncte adunate în cele 4 etape disputate până acum. Maccabi Haifa ocupă ultima poziție, cu doar un punct adunat. Din grupă mai fac parte Villarreal (Spania), care are 6 puncte și Panathinaikos (Grecia), care are 4 puncte.

Marian Barbu va conduce meciul dintre FC Ballkani și Viktoria Plzen din Conference League

Marian Barbu va conduce meciul dintre FC Ballkani (Kosovo) și Viktoria Plzen (Cehia), care se va disputa joi, de la ora 19:45 la Tirana, pe Air Albania Stadium. Barbu va fi ajutat de arbitrii-asistenți Mihai Marica și Imre Laszlo Bucsi, rezerva fiind Sebastian Colțescu. În camera VAR vor fi prezenți Ovidiu Hațegan și Radu Petrescu.

Viktoria Plzen este liderul grupei C din Conference League și a obținut deja calificarea, după ce a obținut 12 puncte din tot atâtea posibile. FC Ballkani ocupă locul 3, cu 4 puncte adunate. Din grupă mai fac parte FC Astana (Kazahstan), care are 4 puncte și Dinamo Zagreb (Croația), care are 3 puncte.

Vezi și alte știri:

De ce e Ovidiu Burcă unic la Dinamo în ultimul deceniu
A PLECAT BURCĂ
De ce e Ovidiu Burcă unic la Dinamo în ultimul deceniu
Gigi Becali râde de Dan Șucu, după eșecul Rapidului: „Acum îmi e tot mai clar”
Rapid - U Cluj 2-3
Gigi Becali râde de Dan Șucu, după eșecul Rapidului: „Acum îmi e tot mai clar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează