INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE

Duckadam: "A fost o tragere cu noroc. Încercăm să-i batem pe toţi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Hemuth Duckadam, preşedintele Stelei, a comentat la GSP TV, grupa în care va evolua Steaua în Europa League.

"A fost o tragere cu noroc. Acum depinde de ce îşi doreşte fiecare. Am nimerit toate adversarele. Am vorbit aseară cu Ilie Dumitrescu şi a spus că nu mai contează cu cine picăm, important este că ne-am calificat. Decît să avem stadionul gol cu Sheriff, mai bine echipe importante. Încercăm să-i batem pe toţi, acum rămîne de văzut ce se va întîmpla", a declarat Duckadam.

"Chiar mi-am dorit să ajungem la penalty-uri. În condiţiile de aseară, doar aşa ne puteam să ne calificăm, a fost mai palpitant. Eram convins că Tătăruşanu va apăra cel puţin două lovituri de pedeapsă", a adăugat Helmuth Duckadam.

"O să ne mai întărim, dar nu în mod special pentru Europa League. Steaua are nevoie de jucători pentru toate competiţiile", a încheiat Duckadam.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (16)
rngade
rngade  •  28 August 2010, 07:12

Nea' asta se intrece in penibilitati...Mai prost ca stapanu' lui.

bdgeorge
bdgeorge  •  27 August 2010, 19:06

nu pot sa-l sufar pe balena ailalta de la CFR dar macar are bunsimt si recunoaste ca ar fii o minune sa evite ultimul loc din grupa.cu declaratii de bun simt trebuia sa vii si tu nu cu declaratii "Made of Becali"(marca inregstrata) batem tot ce usor va fii ce "norocosi " suntem . casalotul de la Cluj se vede ca are scoala si clasa fata de tine care probbil nu ai terminat liceul

bdgeorge
bdgeorge  •  27 August 2010, 19:00

si stai linistit ca nici financiar nu e stralucit daca dupa 3 etape ai 0 pc (perfect posibil) nu mai se umple stadionul cu Utrecht si Liverpool.Dar mintea ta sta numai la bani(daca ai ajuns sa-ti vinzi amintirile.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează