INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK 2-2 ÎN TURUL 16-IMILOR EUROPA LEAGUE

Egalul Astrei cu Genk le-a amintit steliștilor de "dubla" lor cu ȚSKA Sofia din 1997: "Am trăit și eu o astfel de situație"

Reghecampf într-un meci cu ȚSKA Sofia din 1997 / Foto: fcsteaua.ro
Reghecampf într-un meci cu ȚSKA Sofia din 1997 / Foto: fcsteaua.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 22:53

Astra și Genk au remizat în prima manșă a ”șaisprezecimilor” Europa League, scor 2-2, și a adus aminte steliștilor de o partidă din 1997 dintre Steaua și ȚSKA Sofia.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, era antrenorul Stelei în 1997 când echipa sa a remizat la București în primul tur al Ligii Campionilor, 3-3, cu ȚSKA Sofia, iar la retur Steaua s-a impus cu 2-0.

"Am văzut de multe ori. Am trăit și eu multe situații de genul acesta. Am făcut 3-3 acasă și apoi am câștigat cu 2-0 în deplasarea de la ȚSKA Sofia. Genk nu este o echipă care să te facă să te gândești că trebuie să-i blochezi pe Messi, pe Suarez și pe Neymar", a declarat Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

"M-am încălzit cu 2-2-ul ăsta. E mare lucru. N-au jucat rău, dar eu cred că au fost dezavantajați clar. un 11 metri și cred că la primul gol al belgienilor a fost ofsaid. Eu am văzut clar din tribune. Ne-a ciugulit arbitrul la modul plăcut, dar asta e viața" Mihai Stoichiță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  17 Februarie 2017, 05:58

Eu am incredere ca Astra se poate califica in retur.Se pot descatusa in retur si Astra a demonstrat ca atunci cand n-are nimic de pierdut,face meciuri mari.Felicitari Astrei si in primul rand lui Sumudica pt a facut minuni cu aceasta echipa.MINUNI:pt ca i s-a pus mereu piedica catre performanta si tot a reusit.Si inca o data MINUNI,pt cine nu intelege:n-a fost cap de serie si a reusit sa treaca si de tue preliminar,grupe si inca are mici sanse sa treaca si de 16-imi.Sumudica de la Astra a tras Romania dupa el sezonul asta in Europa,punct cu punct,a reusit sa stranga cele mai multe dintre toate echipele participante din Romania.E un geniu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează