INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRASSHOPPER ZURICH - STEAUA, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Emeric Ienei: "Ilie Dumitrescu trebuie să dezvolte jocul combinativ al Stelei"

emeric ienei
emeric ienei

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Emeric Ienei, fost antrenor la Steaua, a vorbit, la sport.ro, despre meciul pe care echipa din Ghencea îl va juca în faţa celor de la Grasshopper, în play-off-ul Europa League.

 

"Nu e o echipă slabă, nici un meci nu e cîştigat dinainte. Se lucrează profesionist la Steaua, iar jucătorii au simţit că elveţienii nu sînt uşor de învins. E posibil ca Vaslui să producă o surpriză. La Timişoara şi la Urziceni sînt şanse mici să se întîmple vreo minune.", a declarat Emeric Ienei.

"Nu putem să facem o comparaţie între era Piţurcă şi era Dumitrescu. Ambii antrenori au făcut treabă bună. Victor Piţurcă a adus nişte jucători ofensivi, care au un stil de joc asemănător celui din anii 1980. Steaua are acum ceva din echipa din 1980. Peste cinci-şase meciuri se va putea vedea o schimbare, atunci se poate vorbi despre diferenţă. Acum se vede tot un joc combinativ pe care Dumitrescu trebuie să-l dezvolte. Sînt sigur că aşa se va întîmpla, pentru că este un băiat deştept", a comentat Ienei.

"Pe Ilie Dumitrescu eu l-am promovat la echipa naţională. E un om inteligent şi nu cred că a avut vreo intenţie rea atunci cînd a vorbit. Nu vreau să fiu prea tare în exprimare, însă este o chestiune de respect faţă de oamenii cu care ai lucrat", a adăugat Emeric Ienei

"Poate doar Galamaz să fie titular. Pentru Bilaşco va fi mai greu, mai ales că Dumitrescu are doar cuvinte de laudă despre  Stancu şi Surdu. Îmi pare rău de Bănel. Tănase poate să se impună, chiar dacă trebuie să mai crească. El trebuie să fie un jucător care are personalitate, nu doar să aleagă terenul", a comentat Emeric Ienei

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
helciu
helciu  •  26 August 2010, 13:36

Asta e ca Dinu la Dinamo.. comentarii fara rost..

ornitoric
ornitoric  •  26 August 2010, 13:27

AI LUAT ,,TEAPA" CU PITURCA !!!!

teicu_braila
teicu_braila  •  26 August 2010, 12:57

mai lasane mosule.esti un invidios

Vezi toate comentariile (8)
Comentează