INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SHERIFF TIRASPOL - MAN. UNITED

CORESPONDENȚĂ GSP DIN MOLDOVA Entuziasmați de sosirea în Chișinău a lui Ronaldo, moldovenii glumesc pe seama pozei postate de superstar: „Bomboane de la Paștele Blajinilor”

Imaginea publicată de Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Facebook +11   FOTO
Imaginea publicată de Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Facebook

Articol de , - Publicat joi, 15 septembrie 2022 15:18 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 18:42

Cristiano Ronaldo, starul celor de la Manchester United, cel mai cunoscut fotbalist care a ajuns vreodată în capitala Republicii Moldova, a fost așteptat la aeroport de fani și le-a întors atașamentul printr-o fotografie devenită memă în vecini. 

  • Sheriff Tiraspol - Manchester United, duel din grupele Europa League, se joacă astăzi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro. Meciul e netelevizat. 

Moldova nu a fost nicicând mai încântată de sosirea unui fotbalist. 

Asta deși marele David Beckham, alt șeptar de senzație din istoria lui Manchester United, a debutat pentru echipa națională chiar aici, la Chișinău. Era primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 1998, iar Beckam juca într-o garnitură cu Shearer, Ince, Pearce, Gascoigne, Gary Neville și David Seaman. Printre alții. 

Ce au găsit la Chișinău vedetele Ronaldo, Casemiro și Varane » Pregătiri speciale pentru marele meci programat diseară
SHERIFF TIRASPOL - MANCHESTER UNITED
Ce au găsit la Chișinău vedetele Ronaldo, Casemiro și Varane » Pregătiri speciale pentru marele meci programat diseară

Anglia se impunea cu 3-0 pe desființatul stadion Republican, dărâmat fiindcă nu mai respecta cerințele UEFA. S-a ridicat, apoi, arena Zimbru, pe care Sheriff e pregătită s-o întâlnească, diseară (19:45), în Europa League, pe Manchester United. Iar cap de listă este Cristiano Ronaldo. 

Entuziasmați de sosirea lui Ronaldo, fanii din Chișinău glumesc după fotografia postată de portughez

CR7 joacă în premieră la Chișinău și le-a răspuns sutelor de fani din Republica Moldova cu o fotografie postată la doar o oră după ce a aterizat alături de colegi. În timp ce Erik ten Hag și David de Gea erau la conferința de presă, starul portughez s-a fotografiat în ceea ce pare o cameră de hotel. 

Entuziasmați de sosirea în Chișinău a lui Ronaldo, moldovenii glumesc pe seama pozei postate de superstar: „Bomboane de la Paștele Blajinilor”
Imaginea publicată de Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Facebook

Cu toate că mai multe persoane au negat că el s-ar fi pozat în stabilimentul de 5 stele din centrul Chișinăului, moldovenii au savurat fotografia și prezența vedetei în oraș. 

În poză se vede moloz pe balcon, o bombonieră plină, un dezinfectat și o revistă, alături de bagajele nedesfăcute ale șeptarului

FOTO. Imagini surprinse de reporterul GSP de la Chișinău înainte de Sheriff - Manchester United

+7 FOTO

„Bomboanele sunt rămase de la Paștele Blajinilor”, s-a amuzat un internaut. Altul s-a legat de dezinfectantul „care era în troleibuzele din oraș”. În timp ce alți suporteri s-au oferit să îi curețe balconul lui Ronaldo.

Ulterior, „investigația” jurnaliștilor de peste Prut a scos la iveală faptul că fotografia ar fi fost făcută, de fapt, în aeroportul din Manchester.  

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ GSP DIN MOLDOVA Ce au găsit la Chișinău vedetele Ronaldo, Casemiro și Varane » Pregătiri speciale pentru marele meci programat diseară

Ce scriu belgienii despre Gigi Becali: „El e proprietarul nebun al lui FCSB, fosta Steaua. Mai arogant și decât Donald Trump!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
Sofa_King
Sofa_King  •  16 Septembrie 2022, 01:09
Postat de Catalynn___ pe 15 Septembrie 2022, 17:26

Păi și FC fcsb / Tavi Popescu au fost primiți la fel asta vară, și era doar amical! Concluzia!? FC fcsb este Manchester United, logic! :-)))

Pai Tavi face 100 meleoane. Nu cred ca Ronaldo mai face atata

dobrin
dobrin  •  15 Septembrie 2022, 18:07

„S-a ridicat, apoi, arena Zimbru, pe care United e pregătită s-o întâlnească, diseară (19:45), în Europa League, pe Manchester United. Iar cap de listă este Cristiano Ronaldo.” In viziunea GSP joaca United cu United la Chisinau :))))

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  15 Septembrie 2022, 17:56

Cocalardo.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează